![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir iplik bazı oldukça güzel ücretsiz ile I kullanın veya tüm olanları bir listesini derlemek ediyorum düşünce aşağıdaki gibidir. ;)
Spybot - S & D -- Temel Spyware Tarayıcı artı gerçek zamanlı bağışıklama Olarak zaten var ama bu Eğer varsa, iyi ... Er, onu ben everyones bilgisayar tahmin ediyorum! Bunu indirebilirsiniz burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - A fantastic programı tavsiye tüm önemsiz ve gereksiz geçici dosyaları ve çerezleri vb bilgisayarınızı temizler. Bunu indirebilirsiniz burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Biraz basit. Exe bir CPU ve HD ve sıcaklık söyler. Indir burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A cool programı sizin, işlemci özellikleri, HD bilgileri, koç bilgi vb gibi bilgisayarınızı bir indepth bakmak Indir burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - İyi bir casus yazılım tarayıcı, iyi Spybot ile çalışır. Highly recommended indirebilirsiniz. Indir burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A yok saçma karşıtı olduğu ÜCRETSİZDİR virüs! Eğer bir ödeme anti-virüs göze alamaz Get it! Indir burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk birleştirme - Şahsen bu 10 kez düzenli Bu çalıştırdığınız Windows sürümünü düşünüyorum. Harika ücretsiz programı. Get it burada -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Evet, işte gidiyorsunuz. Bazı dearer mevkidaşları fazla ÜCRETSİZDİR araçlar için iyi bir sayı. Enjoy! Slipend Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zaman ayırdığınız için yazı Slipend İyi teşekkürler. Eğer indirme bakabilirsiniz bölümünde biz de onların büyük çoğunluğu var. Ama yine de teşekkürler.:)
|
| |||
| |||
| Sorun değil, İyi bir forumu bulmak için ancak nadir's Ben ona katkıda don't mind yapmak. Ah evet, indirme sayfasında, oradaki bir bakmak gerekebilir. :) |
|
| |||
| |||
| waow adam büyük sonrası gerçekten yararlı. dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mükemmel bir yazı, paylaşım için teşekkürler.
|
| Bookmarks |