![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Таким я бачу потоку нижче з деякими дуже приємно безкоштовна в так я думав, що скласти список всіх тих, які я знаю або використання. ;)
Spybot - S & D -- Основні Spyware Scanner плюс реального часу імунізації Я вгадую будь-якого комп'ютера, як уже отримав це, але якщо у вас немає, то добре ... ER, Get It! Ви можете завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Фантастична програма, яка очищає ваш комп'ютер від всіх мотлоху і непотрібних тимчасових файлів і т.д. Cookies Highly Recommended. Ви можете завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Простий мало. EXE, який говорить вам температуру вашого процесора і HD. Завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- EVEREST Home Edition - Cool програми, які дають вам поглиблене дивитися на комп'ютері, наприклад специфікацій процесорів, HD інформації, RAM Інформація т.д. Завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - гарний шпигунський сканер, добре працює з Spybot. Highly Recommended Download. Завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - нічого зайвого анти-вірус, який БЕЗКОШТОВНО! Отримати його, якщо ви не можете дозволити собі платну анти-вірус! Завантажити його тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Я особисто думаю, що це працює з Windows версії 10 раз, я регулярно запускати це. Фантастична безкоштовна програма. Get It тут -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Ну, от ви йдете. Велика кількість безкоштовних програмних інструментів, які переважують деякий дорожче колег. Насолоджуйтеся! Slipend Моя система: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поштові Slipend Добре, дякую, що знайшли час. Якщо ви подивитеся на наші розділу завантажень ми отримали більшість з них хоч. Але завдяки все одно.:)
|
| |||
| |||
| Немає проблем, Це рідко можна знайти хороший форум, але коли я роблю я не заперечую участь в цьому. Ах так, завантажень сторінок, можливо, доведеться прийняти гусак вон. :) |
|
| |||
| |||
| waow людини Великий піст дуже корисні. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відмінний пост там, спасибі за обмін.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Avast Home безкоштовні Vs. AVG Free Версія | P5200 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 18 жовтня 2009 18:30 |
| Термопаста - наскільки важливо це таке? | Davida50000 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 лютого 2009 15:05 |
| Деякі суттєві риси кращих безкоштовних поштових служб | Hybr! D | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 30 травня 2008 13:21 |
| Основні вільного програмного забезпечення | SocialWarfare | General Software чат | 14 | 1 серпня 2007 11:38 |
| Топ 10 основних інгредієнтів Кожна Linux Хостинг план | Tom_Sean | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 16 березня 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |