![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Oblíbený OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 34. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Jen přemýšlím, co náš oblíbený operační systém (y) je a proč? A jaké operační systémy se nelíbí. Já sám milost XP a MacOS nelíbí, ale jsem jen někdy používá MacOS na přátele počítačů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych s vámi souhlasit tam xp v okamžiku, kdy je určitě lepší os. Vista má dobrý vzhled a dojem, ale s minulých zkušeností jsem zjistil, že nemá být velmi stabilní v okamžiku, a to zejména s prekérní aktualizací, které byly zaslány na několik národů počítače trochu šíleně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP pro mě, ale Vista přichází těsné druhé kvůli DX10 Support.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám oba Vista Ultimate a XP Pro.
I když jsem pravidelně používat Vista (Laptop & možností spuštění dvou operačních systémů), kdybych měl na výběr, které mám nejraději, že by bylo XP. Na "oko kandysu" Zdá se, že kompromis některé oblasti výkonu a dělá jen málo pro uživatele, jiná než vypadat trochu mrskat. Existují dobré vlastnosti v obou operačních systémů, ale IMO Vista nabízí velmi málo více než XP, a je velmi obtížné odůvodnit náklady na upgrade z XP. Vista se zdá být poměrně stabilní, ale já dont se líbí, jak to všechno zámky dolů, při instalaci. Myslím, že Microsoft nápad byl na ochranu nových uživatelů z ladění příliš mnoho nastavení, že se pokusí omezit služby hovory atd., což je skvělé pro nové uživatele, ale zatraceně frustrující pro zkušené uživatele, kteří pro změnu všechny výchozí (Fisher Cena) nastavení Po každé instalaci. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Líbí se mi XP nebo Vista. XP bylo obrovské zlepšení od 98 / 2000. Ale vlastně můj oblíbený je Server 2003. Myslím si, že je jedním z nejvíce stabilní OSS stále se společností Microsoft. Stejné pro Server 2008, kde je možné si vybral, jaké části OS jste skutečně chcete nainstalovat. Ale oni nejsou tak velké, na ploše.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista pro mě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro s průhled kůže ![]()
|
| |||
| |||
| Osobně nejsem příliš obtěžoval o ceně, jak můžu dostat Vista 32bit upgrade (zcela důvěryhodně) asi 60 liber |
|
| |||
| |||
| XP Pro s průhled tématu. Máma má zbrusu nový pavilon s HP Vista Home Premium, (2 gigabajty ram 3ghz procesor) & můj starý dell optiplex GX50 běží rychleji! Chce ji otřela, ale nemá možnost vrátit zpět. |
|
| |||
| |||
| XP Pro mě průhled vypadá skvěle, ale na chytrý pro své vlastní dobro a své soooooooooooooooooooooo hardwarovou náročností. Možná za pár let, kdy je hardware, který může běžet správně má dále několik tisíc itll být v pořádku ThO a mimochodem, pete21, co průhled kůže používáte? IVE vyzkoušeli několik a zdá se, že nějaké dobré |