![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Αγαπημένη OS; | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Multiple Choice Poll. Ψηφίσαντες: 34. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Απλώς αναρωτιούνται τι αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα (-ες) είναι και γιατί; Και ποια λειτουργικά συστήματα που αντιπαθούν. Εγώ ο ίδιος χάρη Xp και αντιπάθεια MacOS, όμως, έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το MacOS μόνο σε υπολογιστές φίλων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα συμφωνήσω μαζί σας, XP αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα η καλύτερη os. Vista έχουν κάνει μια καλή εμφάνιση και την αισθητική, αλλά με την εμπειρία του παρελθόντος Βρήκα αυτό δεν είναι πολύ σταθερά αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα με τις dodgy ενημερωμένες εκδόσεις που έχουν στείλει μερικά λαών υπολογιστές λίγο τρελό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP για μένα, ωστόσο Vista έρχεται μια στενή δευτερόλεπτα λόγω DX10 υποστήριξη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιώ τόσο Vista Ultimate και XP Pro.
Παρόλο που χρησιμοποιώ τακτικά Vista (Laptop & Dual Boot System), αν έπρεπε να επιλέξω το οποίο προτιμώ, θα ήταν XP. Το "μάτι candy" φαίνεται να συμβιβασμό ορισμένους τομείς της απόδοσης και ελάχιστα για το χρήστη, εκτός από εξετάσουμε λίγο κροταλίζω. Υπάρχουν καλά στοιχεία και στα δύο λειτουργικά συστήματα, αλλά ΙΜΟ Vista προσφέρει πολύ λίγα περισσότερα από XP και είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογηθεί το κόστος της αναβάθμισης από XP. Vista φαίνεται αρκετά σταθερή, αλλά εγώ dont αρέσει ο τρόπος που κλειδώνει τα πάντα, κατά την εγκατάσταση. Νομίζω ότι ήταν ιδέα της Microsoft για την προστασία των χρηστών από τη νέα ρύθμιση πάρα πολλές ρυθμίσεις, δοκιμάστε να μειώσει υπηρεσία κλήσεων, κ.λπ., τα οποία είναι μεγάλη για τους νέους χρήστες, αλλά δεκάρα απογοητευτικό για τους πεπειραμένους χρήστες, οι οποίοι πρέπει να αλλάξουν όλα τα default (Fisher Price) ρυθμίσεις, μετά από κάθε εγκατάσταση. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μου αρέσει XP ή Vista. XP ήταν μια τεράστια βελτίωση από 98 / 2000. Αλλά στην πραγματικότητα είναι το αγαπημένο μου Server 2003. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο σταθερές OSS που έγινε ποτέ από τη Microsoft. Ίδια για Server 2008, όπου μπορείτε να επιλέξετε ποια μέρη του OS σας πραγματικά θέλουν να εγκαταστήσουν. Αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη για την επιφάνεια εργασίας.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista για μένα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro με Vista δέρμα ![]()
|
| |||
| |||
| Προσωπικά δεν είμαι πάρα πολύ κόπο για την τιμή, όπως μπορούμε να το Vista 32bit αναβάθμιση (πλήρως legit) για περίπου £ 60 |
|
| |||
| |||
| XP Pro με θέμα vista. Μαμά έχει ολοκαίνουριο HP Pavilion με Vista Home Premium, (2GB RAM 3GHz επεξεργαστή) & παλιό μου dell optiplex GX50 τρέχει πιο γρήγορα! Θέλει σκουπίζονται αλλά αυτό δεν έχει αναιρεθεί η επιλογή. |
|
| |||
| |||
| XP Pro για μένα Vista φαίνεται μεγάλη, αλλά το να πληρώνω για τις δικές του καλές, και τα soooooooooooooooooooooo υλικό. ίσως σε μερικά χρόνια, όταν το υλικό που μπορεί να λειτουργεί σωστά κάτω έχει μερικά μεγάλα itll να εντάξει εν τούτοις και από τον τρόπο, pete21, τι vista δέρμα χρησιμοποιείτε; IVE TRIED πολλές και δεν φαίνεται να υπάρχει καλή |