![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Najdraži OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Multiple Choice Poll. Birača: 34. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Jednostavno pitate što naš omiljeni operativni sustav (i) su i zašto? I što mi nenaklonost operativnim sustavima. Ja korist XP i MacOS mrziti, ali ja sam samo uvijek koristiti MacOS prijateljima na računalima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih se složiti s tobom, XP u ovom trenutku je definitivno bolji OS. Vista ima dobar izgled i stil s prošlih iskustava, ali nisam našao ga ne bi bilo vrlo stabilno u trenutku, a posebno sa dodgy nadopune koje su poslane nekoliko računala narode malo lud.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP za mene, ali Vista dolazi drugi bliski zbog DX10 Support.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristim oba Vista Ultimate i XP Pro.
Iako sam redovito koristite Vidik (Laptop & Dual Boot System), ako sam morao odabrati koji Radije bih, bilo bi XP. The "oku bombon" izgleda kao da nekim područjima kompromis performansi i malo za korisnika, osim izgledati malo peder. Postoje dobre osobine u oba Operating Systems, ali IMO Vista nudi vrlo malo više od XP i veoma je teško opravdati troškove nadograđujete sa XP. Vista izgleda prilično stabilan, ali ja dont poput put to sve brave dolje, kod instalacije. Mislim da je ideja bila je Microsoft u zaštiti korisnika od novih previše prilagođavati postavke, da pokuša smanjiti usluga pozivi i sl., što je super za nove korisnike, ali dovraga frustrirajuće za iskusne korisnike, koje su za promjenu sve default (Fisher Cijena) postavke nakon svake instalacije. My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim XP ili Vista. XP je ogroman napredak od 98 / 2000. Ali, zapravo je moja omiljena Server 2003. Mislim da je to jedan od naj stabilni OSS ikad napravljena od strane Microsofta. Isto za Server 2008, gdje možete izabrali ono što dijelovima OS vi zapravo želite instalirati. Ali oni nisu toliko za desktop.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vidik za mene.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro sa vidik koža ![]()
|
| |||
| |||
| Osobno nisam previše smeta o cijeni, jer ne mogu dobiti vidik 32bit nadograditi (potpuno čitljiv) za oko £ 60 |
|
| |||
| |||
| XP Pro sa vidik temu. Mama ima potpuno novi HP paviljon sa Vista Home Premium, (2GB ram 3ghz procesor) i moj stari Dell optiplex GX50 teče brže! Ona želi da ga izbrisala ali nema Rollback opciju. |
|
| |||
| |||
| XP Pro za mene vista izgleda odlično, ali njegova se pametan za svoje vlastito dobro, a njezina soooooooooooooooooooooo hardvera intenzivna. možda za nekoliko godina kad se hardvera koji se može izvoditi pravilno ga ima dolje malo Grand itll biti dobro mada i na putu, pete21, što vista skin da li vi koristite? ive pokušao više i ne čini se da bilo koji dobar |