![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Kedvenc OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5.88% |
| MacOS | | 2 | 5.88% |
| Multiple Choice Poll. Szavazók: 34. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, Csak gondoltam, mi a kedvenc operációs rendszer (ek), és miért? És hogy milyen operációs rendszereken is irtózik. Én magam favor XP és idegenkedés MacOs, de még mindig csak a barátok MacOs használt számítógépek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I would agree with you there, xp pillanatában határozottan jobb os. Vista nem jól látod, és érezni, de a korábbi tapasztalatok Úgy találtam, hogy nem nagyon stabil, ebben a pillanatban, különösen az agyafúrt frissítéseket küldött néhány népek számítógépek egy kicsit bolond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP nekem, de Vista jön a második, mert a közeli DX10 támogatás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használhatom a Vista Ultimate és XP Pro.
Bár használata Vista rendszeresen (Laptop + Dual Boot rendszer), ha már választani, amit szívesebben lenne, ha XP. A "szem cukorkát" Úgy tűnik, hogy néhány területen kompromisszumot a teljesítmény és nem kevés a felhasználó, nem látod egy kicsit kiver. Vannak jó funkciók mindkét operációs rendszereket, de IMO Vista nagyon kicsit több, mint XP, és ez nagyon nehéz megindokolni, hogy a korszerűsítés költségét XP. Vista elég stabilnak tűnik, de én dont tetszett a zsilipek mindent meg a telepítést. Azt hiszem, a Microsoft ötlet az volt, hogy védje az új felhasználók tweaking túl sok beállítása, hogy megpróbálja csökkenteni szolgáltató kéri, stb, ami nagyszerű új felhasználóknak, de rohadt frusztráló a tapasztalt felhasználók számára, akik változtatni az alapértelmezett (Fisher Price) beállítások minden telepítést. My System: Home Testfelépítés
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem tetszik XP és Vista. XP volt egy hatalmas javulás a 98 / 2000. De valójában a kedvencem a Server 2003. Azt hiszem, ez az egyik legstabilabb OSS valaha tett a Microsoft. Ugyanaz a Server 2008, ahol úgy döntöttek, mi része az operációs rendszer, hogy tényleg szeretne telepíteni. De ezek nem olyan nagy az asztalon.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista nekem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro-val kilátás bőr ![]()
|
| |||
| |||
| Személy szerint én nem is zavarta az ár, én kap a Vista 32bit upgrade (teljesen jogos) mintegy 60 £ |
|
| |||
| |||
| XP Pro-val kilátás témát. Anya azt vadonatúj HP pavilon a Vista Home Premium, (2GB RAM 3GHz processzor) és a régi Dell Optiplex GX50 gyorsabban fut! Azt akarja, hogy letöröltem, de nincs visszagörgetés lehetőség. |
|
| |||
| |||
| XP Pro nekem kilátás néz ki, de az okos a saját jó, és soooooooooooooooooooooo hardvert igényel. Lehet, hogy néhány éven belül, ha a hardvert is futtatni azt az alábbiakban van néhány nagy itll kell alright tho Egyébként, pete21, milyen Vista bőrt használ? ive próbált több és nem úgy tűnik, hogy valami jó |