![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם רק תוהה מה שלנו המועדפות של מערכת ההפעלה (S) הם ומדוע? ומה אנחנו לא לחבב מערכות ההפעלה. אני עצמי לטובת XP ו לשנוא macOS, אבל לא קיבלתי רק פעם השתמשו ב macOS חברים המחשבים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מסכים איתך שם, ברגע XP הוא בהחלט טוב יותר את מערכת ההפעלה. Vista האם יש להיראות טוב ולהרגיש עם ניסיון העבר, אך מצאתי את זה לא יהיה מאוד יציב בשלב זה, בעיקר עם העדכונים מסוכן כי יש כמה העמים שנשלחו מחשבים קצת משוגעת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP עבור לי, אך Vista מגיעה קרוב השני בגלל DX10 תמיכה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש בשני Vista Ultimate ו XP Pro.
אמנם אני משתמש בקביעות Vista (Laptop & Dual אתחול מערכת), אם הייתי צריך לבחור אילו אני מעדיף, יהיה זה XP. את "העין סוכריות" נראה להתפשר בכמה תחומים של ביצועים עושה מעט עבור המשתמש, מלבד נראה קצת להצליף. ישנן תכונות טובות בשתי מערכות הפעלה, אלא IMO Vista מציעה מעט יותר מ XP והיא מאוד קשה כדי להצדיק את העלות של שדרוג מ XP. Vista נראית די יציבה, אבל אני אוהב את הדרך dont נועל זה הכל למטה, לעבר ההתקנה. אני חושבת היה הרעיון של מיקרוסופט כדי להגן על משתמשים חדשים מ tweaking יותר מדי הגדרות, כדי לנסות להקטין את שירות שיחות וכו ', שהוא גדול עבור משתמשים חדשים, אבל לעזאזל מתסכל עבור משתמשים מנוסים, שיש להם הכל כדי לשנות את ברירת המחדל (מחיר פישר) הגדרות לאחר כל התקנה. המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אוהב את XP או Vista. XP היה שיפור עצום מ 98 / 2000. אבל למעשה הוא האהוב עלי Server 2003. אני חושב שזה אחד הכי יציבה OSs שנעשו אי פעם על ידי מיקרוסופט. זהה עבור Server 2008, שבו אתה יכול לבחור אילו חלקים של מערכת ההפעלה, אתה באמת רוצה להתקין. אבל הם לא כל כך גדול של שולחן העבודה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista בשבילי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro עם העור Vista ![]()
|
| |||
| |||
| אני אישית לא טרח גם על המחיר, כפי שאני יכול להשיג את השדרוג Vista 32bit (לגיטימי לחלוטין) בערך 60 £ |
|
| |||
| |||
| XP Pro עם Vista נושאים. אמא יש מותג חדש של HP ביתן עם Vista Home Premium, (2GB ראם מעבד 3ghz) הישן שלי & Dell OptiPlex GX50 רץ מהר יותר! היא רוצה אותו מנוגב אבל אין אפשרות לבטל את השינויים. |
|
| |||
| |||
| XP Pro בשבילי Vista נראית נהדר, אבל כדי חכם עבור משלה טוב, ועל soooooooooooooooooooooo חומרה אינטנסיבית. אולי בעוד כמה שנים כאשר החומרה שיכולים להפעיל אותו כראוי יש להלן כמה Grand itll להיות בסדר tho ודרך אגב, pete21, Vista עור מה אתה משתמש? ive ניסו כמה ולא נראה טוב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מערכת ההפעלה לא נמצא? | smudge1011 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 9 אוגוסט 2009 15:29 |
| משחק מועדף (S) & Gaming המערכת (S)? | KanoakaVirus | PC & קונסולת משחקים | 22 | 6 מרץ 2009 14:47 |
| איזו מערכת הפעלה? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -12 במאי 2008 14:20 |
| מערכת ההפעלה החדשה יום גדול קרוב! | tjpearson | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:46 |
| מערכת ההפעלה ואת ראם | מגה | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 8 נובמבר 2007 16:34 |
| שרשרת כלים | |
| |