![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Mėgstama OS? | |||
| "Windows Vista" | | 10 | 29.41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2.94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5.88% |
| MacOS | | 2 | 5.88% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 34. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Tiesiog įdomu, ką mūsų mėgstamiausia operacinė sistema (-os) yra ir kodėl? Ir kokiomis operacinėmis sistemomis mums nepatinka. Aš pirmenybę XP ir MacOS nepatinka, bet aš tik kada naudojami MacOS į draugus kompiuterius. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš sutinku su jumis ten, XP šiuo metu yra neabejotinai geriau OS. Vista tikrai turi gerą išvaizdą ir bet patirtis man parodė, kad nėra labai stabilus, kad šiuo metu ypač Tobulėti atnaujinimus, atsiuntė keletą žmonių kompiuterius truputį crazy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP man, tačiau Vista yra dar beveik antra, dėl DX10 palaikymo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš naudoju tiek Vista Ultimate ir XP Pro.
Nors aš naudoju Vista reguliariai (laptop & Dual boot sistema), jeigu man teko pasirinkti, kurioje aš norėčiau, kad būtų XP. "Eye Candy", atrodo, kad kompromisas kai kurios veiklos sritys ir tai nieko vartotojui, išskyrus atrodyti šiek šnarėjimas. Yra gerų funkcijų ir operacinės sistemos, bet IMO Vista "siūlo labai nedaug daugiau negu XP, o tai yra labai sunku pateisinti modernizavimo nuo XP" kainą. Vista atrodo gana stabilios, tačiau aš dont like būdą spynos viskas žemyn, diegimo metu. Manau, kad "Microsoft" idėja, siekiant apsaugoti vartotojus nuo naujų tweaking per daug parametrų, bandyti sumažinti paslaugų skambučiai ir tt, yra didelis naujų vartotojų, tačiau Damn nelinksma patyrusiems vartotojams, kurie turi pakeisti visi pagal nutylėjimą (Fisher Price) parametrus, po kiekvieno įrenginio. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patinka, XP ar Vista. XP buvo didelis pagerėjimas nuo 98 / 2000. Bet iš tikrųjų mano mėgstamiausia yra Server 2003. Manau, kad tai yra vienas iš labiausiai stabilią OS, kada nors "Microsoft". Same for Server 2008 ", kur Jūs galite pasirinkti, ką dalys OS jūs tikrai norite įdiegti. Bet jie nėra tokie dideli, už stalo.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista už mane.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro su Vista oda ![]()
|
| |||
| |||
| Asmeniškai aš nesu labai nesiteikė apie kainą, kaip galiu gauti Vista 32Bit upgrade (visiškai teisėtas) apie £ 60 |
|
| |||
| |||
| XP Pro su Vista tema. Mum buvo visiškai nauja HP Pavilion su Vista Home Premium, (2GB RAM 3GHz procesorius) ir mano senas Dell Optiplex GX50 veikia greičiau! Ji nori ją sunaikinti, bet neturi Rollback variantą. |
|
| |||
| |||
| XP Pro mane Vista atrodo puikiai, tačiau jo į "Smart" dėl savo geros, ir jos soooooooooooooooooooooo aparatūros intensyvus. Gal po kelerių metų, kai techninė įranga, kuri gali veikti tinkamai jį gavo po keletą Grand itll be alright tho And by the way, pete21, ką Vista odą naudojate? IVE bandė keli ir ne atrodo bet geras |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Operacinė sistema nerastas? | smudge1011 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 9 rugpjūtis 2009 15:29 |
| Favorite Game (-ų) ir Žaidimų sistema (-os)? | KanoakaVirus | PC & konsolės Žaidimai | 22 | 6 kovas 2009 14:47 |
| Kokią operacinę sistemą? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Gegužė 12, 2008 14:20 |
| Naujoji operacinė sistema Big Day is near! | tjpearson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 gruodis 2007 01:46 |
| Operacinės sistemos ir RAM | megabaitas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 8, 2007 16:34 |
| Temos įrankiai | |
| |