![]() |
| |||||||
|
| View Poll Results: Favorite OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5.88% |
| MacOS | | 2 | 5.88% |
| Multiple Choice Poll. Balsotāji: 34. Jūs nedrīkstat balsot šajā aptaujā | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello all, Tikai jautājums, kādi ir mūsu iecienītāko operētājsistēmu (u) un kāpēc? Un ko operētājsistēmas mums nepatīk. Es pats favor XP un nepatīk MacOS, Bet es esmu tikai vienu reizi ir lietojuši Mācos par draugu datoriem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es jums piekrītu tajā, xp pie šobrīd noteikti ir labāk os. Vista tiešām ir labu izskatu, bet ar pieredzi esmu konstatējis, ka tas nav ļoti stabila brīdī, jo īpaši asprātīgs atjauninājumus, kas ir nosūtījuši maz tautas datori mazliet crazy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP man, tomēr Vista nāk tuvu otro dēļ DX10 atbalsts.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es izmantoju gan Vista Ultimate un XP Pro.
Kaut arī es izmantoju Vista regulāri (Laptop & Dual Boot sistēma), ja man bija jāizvēlas, ko es gribētu, būtu XP. "Eye candy", šķiet, kompromisu dažās darbības jomās un dara pārāk maz, lai lietotājs, kas nav izskatīties mazliet pērt. Ir labas iespējas gan operētājsistēmām, bet IMO Vista piedāvā ļoti nedaudz vairāk, nekā XP un tas ir ļoti grūti pamatot izmaksu paaugstināšanu amatā XP. Vista šķiet diezgan stabils, bet man dont tāpat kā tā slēdzenes viss uz leju, pie uzstādīšana. Es domāju, ka Microsoft ideja bija aizsargāt jaunu lietotāju no tweaking pārāk daudz iestatījumus, lai mēģinātu samazināt pakalpojumu zvani utt, kas ir liels Jaunākie lietotāji, bet damn nomācošu pieredzējušiem lietotājiem, kuri ir mainīt visus noklusējuma (Fisher Price) iestatījumus, pēc tam, kad katrai iekārtai. Mana sistēma: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk, XP vai Vista. XP bija milzīgs uzlabojums no 98 / 2000. Bet patiesībā mans favorīts ir Server 2003. Es domāju, ka tā ir viena no stabilākajām operētājsistēmām jebkad, ko Microsoft. Pats par 2008 Server, kur jūs varat izvēlēties to daļu OS jūs tiešām vēlaties instalēt. Bet tie nav tik liels, lai darbvirsmā.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista man.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| xp pro ar vista āda ![]()
|
| |||
| |||
| Personīgi es neesmu pārāk bothered par cenu, kā es varu vista 32bit jaunināšanas (pilnībā legit) par apmēram £ 60 |
|
| |||
| |||
| XP pro ar vista theme. Mum ir pavisam jauna HP Pavilion ar Vista Home Premium, (2gb ram 3GHz procesors) un mans vecais Dell OptiPlex GX50 iet ātrāk! Viņa vēlas, noslauka, bet nav Rollback iespēju. |
|
| |||
| |||
| xp pro man vista izskatās lieliski, bet tā ir gudri uz savu labu, un tā soooooooooooooooooooooo aparatūras intensīva. varbūt dažiem gadiem, kad aparatūra, kas var darboties pareizi ir nokļuvis zem pāris grand itll būt alright tho un veidā, pete21, ko vista ādas jūs izmantojat? IVE mēģinājis vairākas un nav nekāda labā |
![]() |
|
| Bookmarks |