![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
| Wyświetl Sonda Wyniki: Ulubiony OS? | |||
| Windows Vista |
|
10 | 29.41% |
| Windows XP |
|
26 | 76,47% |
| Windows 2000 |
|
0 | 0% |
| Windows 98 |
|
0 | 0% |
| Windows 95 |
|
1 | 2.94% |
| Unix |
|
0 | 0% |
| Linux |
|
2 | 5.88% |
| MacOS |
|
2 | 5.88% |
| Multiple Choice Poll. Wyborcy: 34. Użytkownik nie może głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich,
Just wondering, co nasz ulubiony system operacyjny (-ych) i dlaczego? A co my dislike systemów operacyjnych. Ja rzecz XP i MacOS niechęć, ale już tylko używane MacOS na komputerach znajomych. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I would agree with you there, XP jest obecnie zdecydowanie lepiej os. Vista ma dobry wygląd i styl, ale z wcześniejszych doświadczeń, znalazłem ją, aby nie być bardzo stabilne w czasie, szczególnie z dodgy aktualizacje, które przesłała kilka narodów komputery trochę szalona.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP dla mnie, jednak Vista nadchodzi Tuż powodu DX10 Support.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Używam zarówno Vista Ultimate i XP Pro.
Chociaż mogę używać regularnie Vista (laptop & Dual Boot System), gdybym miał do wyboru, które Wolę, byłoby XP. Na "oko candy" Wydaje się, że kompromis niektórych obszarach wydajności i niewiele robi dla użytkownika, innych niż wyglądają trochę szelest. Istnieją dobre cechy zarówno systemy operacyjne, ale IMO Vista oferuje bardzo niewiele więcej niż XP i bardzo trudno jest uzasadnić koszty modernizacji z XP. Vista wydaje się dość stabilny, ale dont podobny sposób zablokuje wszystko, podczas instalacji. Myślę, że Microsoft Chodziło o to, aby chronić użytkowników z tweaking zbyt wiele ustawień, aby spróbować zmniejszyć usług połączeń itp., co jest idealne dla nowych użytkowników, ale damn frustrujące dla doświadczonych użytkowników, którzy muszą zmienić wszystkie domyślne (Fisher Price) ustawień po każdej instalacji. My System: Start Build
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lubię XP lub Vista. XP był ogromny postęp od 98 / 2000.
Ale rzeczywiście moim ulubionym jest Server 2003. Myślę, że jest jednym z najbardziej stabilnych OS kiedykolwiek przez firmę Microsoft. Tak samo dla Server 2008, gdzie można wybierać jakie części OS rzeczywiście chcesz zainstalować. Ale nie jest tak wielka, na pulpicie.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista dla mnie.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP Pro z vista skóry
![]()
|
|
|||
|
|||
|
Osobiście nie jestem zbyt jedno o cenie, jak mogę uzyskać Vista 32bit aktualizacji (w pełni legit) około £ 60
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro z vista tematu. Mama ma nowego HP Pavilion z Vista Home Premium, (2GB RAM 3ghz procesor) i mój stary dell optiplex GX50 biegnie szybciej! Chciała go wytrzeć, ale nie ma możliwości wycofywania.
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Pro dla mnie
Vista wygląda świetnie, ale do inteligentnych dla własnego dobra, a jej soooooooooooooooooooooo sprzętu intensywne. Może za kilka lat, gdy sprzęt, który można uruchomić to właściwie ma poniżej kilka wielkich itll być alright tho i na drodze, pete21, co Vista skóry używacie? ive wypróbowany kilka i nie wydaje się być jakieś dobre |