![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
| Vezi Sondaj Rezultate: Favorite OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29.41% |
| Windows XP | | 26 | 76.47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2.94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5.88% |
| MacOS | | 2 | 5.88% |
| Multiple Choice Poll. Majoritate de voturi: 34. Tu nu pot vota în acest sondaj | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, Doar intrebam ce noastre preferate pentru sistemul de operare (e) sunt şi de ce? Si ce sisteme de operare noi nu-i plăcea. Eu însumi favoarea XP şi nu-i plăcea MacOS, dar mi-am folosit doar vreodată MacOS pe prietenii de calculatoare. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu ar fi de acord cu tine acolo, XP în acest moment este cu siguranta mai bine de os. Vista nu au un aspect bun, dar cu experienţa anterioară am găsit-o, nu pentru a fi foarte stabil, în momentul de faţă, în special cu dodgy actualizări, care au trimis câteva popoare computere un pic nebun.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP pentru mine, cu toate acestea Vista este un vin aproape două din cauza DX10 Support.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu folosesc ambele Vista Ultimate şi XP Pro.
Deşi folosesc Vista regulat (Laptop & Dual Boot System), dacă am avut de a-şi alege ceea ce-mi place, ar fi XP. De "ochi bomboane" pare să compromită unele domenii de performanţă şi nu puţin pentru utilizator, altele decât uite un pic foşni. Nu sunt bune caracteristici în ambele sisteme de operare, dar OMI Vista oferă foarte puţin mai mult decât XP şi este foarte dificil să se justifica costurile de upgrade de la XP. Vista pare destul de stabil, dar mi-am dont place cum se blochează tot în jos, de la instalare. Cred că Microsoft a fost de a proteja utilizatorii noi de la Optimizarea prea multe setări, pentru a încerca să reducă serviciu de apeluri etc, care este mare pentru utilizatorii noi, dar al naibii de frustrant pentru utilizatori experimentaţi, care au de a schimba toate default (Fisher Price) setări, după fiecare instalare. Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Îmi place XP sau Vista. XP a fost o mare imbunatatire de la 98 / 2000. Dar, de fapt mele preferate este Server 2003. Cred că este unul dintre cele mai stabile OSS făcută vreodată de Microsoft. La fel pentru Server 2008, de unde puteţi alege ceea ce părţi din OS tu de fapt vrei să o instalaţi. Dar ele nu este atât de mare pentru un desktop.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista pentru mine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro cu vista piele ![]()
|
| |||
| |||
| Personal nu ma prea oboseam cu privire la preţ, după cum am putea ajunge la vista 32bit actualizare (complet legal), pentru aproximativ 60 £ |
|
| |||
| |||
| XP Pro cu vista temă. Mamă a nou HP Pavilion cu Vista Home Premium, (2GB RAM 3ghz procesor) şi vechiul meu Dell optiplex GX50 ruleaza mai repede! Ea vrea sa-l şters, dar nu are nici o revenire opţiune. |
|
| |||
| |||
| XP Pro pentru mine vista arata grozav, dar sa de a inteligent pentru propriile bun, şi sa soooooooooooooooooooooo hardware intensiv. Poate într-o câţiva ani, în cazul în care hardware-ul care poate funcţiona în mod corespunzător a luat-o de mai jos câteva Grand itll fi bine Thợ precum şi de felul, pete21, ce Vista piele folositi? ive încercat mai multe şi nu par a fi bune |
![]() |
|
| Marcaje |