![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
| View Poll Results: Obľúbený OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Multiple Choice Poll. Voliči: 34. Nemôžete hlasovať v tomto prieskume | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Len premýšľam, čo náš obľúbený operačný systém (y) je a prečo? A aké operačné systémy sa nepáči. Ja sám milosť XP a MacOS nepáči, ale som len niekedy používa MacOS na priateľov počítačov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych s vami súhlasiť tam xp v okamihu, kedy je určite lepšie os. Vista má dobrý vzhľad a dojem, ale s minulých skúseností som zistil, že nemá byť veľmi stabilné v čase, a to najmä s prekérní aktualizácií, ktoré boli zaslané na niekoľko národov počítača trochu šíleně.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP pre mňa, ale Vista prichádza tesnej druhej kvôli DX10 Support.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používám oba Vista Ultimate a XP Pro.
I keď som pravidelne používať Vista (Laptop & možnosťou spustenia dvoch operačných systémov), keby som mal na výber, ktoré mám najradšej, že by bolo XP. Na "oko Kandizovaný" Zdá sa, že kompromis niektoré oblasti výkonu a robí len málo pre užívateľov, iná ako vyzerať trochu mrska. Existujú dobré vlastnosti v oboch operačných systémov, ale IMO Vista ponúka veľmi málo viac ako XP, a je veľmi ťažké odôvodniť náklady na upgrade z XP. Vista sa zdá byť pomerne stabilné, ale já dont sa páči, ako to všetko zámky nadol, pri inštalácii. Myslím, že Microsoft nápad bol na ochranu nových užívateľov z ladenie príliš veľa nastavení, že sa pokúsi obmedziť služby hovory atď, čo je skvelé pre nových používateľov, ale zatraceně frustrujúce pre skúsených užívateľov, ktorí pre zmenu všetky predvolené (Fisher Cena) nastavenia po každej inštalácii. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Páči sa mi XP alebo Vista. XP bolo obrovské zlepšenie od 98 / 2000. Ale vlastne môj obľúbený je Server 2003. Myslím si, že je jedným z najviac stabilné OSS stále so spoločnosťou Microsoft. Rovnaké pre Server 2008, kde je možné si vybral, aké časti OS ste skutočne chcete nainštalovať. Ale oni nie sú tak veľké, na ploche.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista pre mňa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro s priehľad kože ![]()
|
| |||
| |||
| Osobne nejsem príliš obťažoval o cene, ako môžem dostať Vista 32bit upgrade (úplne dôveryhodne) asi 60 libier |
|
| |||
| |||
| XP Pro s priehľad téme. Mama má zbrusu nový pavilón s HP Vista Home Premium, (2 gigabajty ram 3GHz procesor) & môj starý Dell OptiPlex GX50 beží rýchlejšie! Chce ju otrela, ale nemá možnosť vrátiť späť. |
|
| |||
| |||
| XP Pro mě priehľad vyzerá skvele, ale na chytrý pre svoje vlastné dobro a svoje soooooooooooooooooooooo hardvérovou náročnosťou. Možno za pár rokov, keď je hardvér, ktorý môže plynúť správne má ďalej niekoľko tisíc itll byť v poriadku Tho a mimochodom, pete21, čo priehľad kože používate? IVE vyskúšali niekoľko a zdá sa, že nejaké dobré |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nebol nájdený operačný systém? | smudge1011 | Operačné systémy Windows | 4 | 9.srpna 2009 15:29 |
| Favorite Game (y) & herný systém (y)? | KanoakaVirus | PC a herné konzoly | 22 | 6. marca 2009 14:47 |
| Ktorý operačný systém? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 5 | 12. mája 2008 14:20 |
| Nový operačný systém veľký deň sa blíži! | tjpearson | Všeobecné Software Chat | 3 | 5. decembra 2007 01:46 |
| Operačný systém a Ram | megabyte | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |