![]() |
| |||||||
|
| Görünüm Anket Sonuçları: En sevdiğim OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Çoktan Seçmeli Anket. Seçmenler: 34. Bu anket için oy vermeyebilir | |||
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hello all, Sadece ne favori işletim sistemi (ler) ve neden acaba? Ve ne işletim sistemini sevmez. Kendimi Xp iyilik ve MacOS sevmediğim, ama hiç MacOS Arkadaş bilgisayarlarda kullanılan ettik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seninle orada, şu anda ise kesinlikle daha iyi OS XP kabul eder. Vista iyi bir göz ve hissediyorum ama çok şu anda, bir kaç halklar bilgisayarlar biraz deli gönderildi olan tehlikeli güncellemeler özellikle kararlı olmak bulduğunuzda geçmiş deneyim.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP benim için Ancak Vista'nın DX10 Desteği nedeniyle yakın ikinci geliyor.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de Vista Ultimate ve XP Pro kullanın.
Eğer ben tercih seçmek zorunda rağmen düzenli olarak (Laptop & Çift Önyükleme Sistemi), Vista kullanıyorsanız, bu XP olacaktır. Bu "göz" performans bazı bölgelerde uzlaşma ve kullanıcı biraz homoseksüel bakmak dışında pek bir benziyor. İki İşletim Sistemleri iyi özellikleri, ama IMO Vista çok az XP daha çok XP yükseltme ve maliyet haklı zordur sunuyor. Vista'nın oldukça kararlı görünüyor, ama aşağı, kurulum at kilitleri şekilde sevmiyorum. Microsoft'un fikir verdiği çok sayıda ayarları yeni kullanıcıları korumak olduğunu, bu yeni kullanıcılar için büyük bir hizmet aramalar vb düşürmenize deneyin, ama lanet eden (Fisher Price) ayarları tüm varsayılan değiştirmek zorunda deneyimli kullanıcılar için sinir bozucu bir düşünelim Her yüklemeden sonra. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben XP veya Vista gibi. XP 98 den büyük bir gelişme / 2000 oldu. Ama gerçekten en sevdiğim Server 2003. Bunu en istikrarlı ÖSS kadar Microsoft tarafından yapılan düşünüyorum. Server 2008 için aynı yere seçebilir ne aslında kurmak istediğiniz işletim sisteminin parçalar. Ama bunu bir masaüstü için büyük değildir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista benim için.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Vista cilt yanlısı ile ![]()
|
| |||
| |||
| Ben Vista (tam olarak) yaklaşık 60 £ için yasal 32bit yükseltme alabilirsiniz Şahsen ben de fiyat konusunda, rahatsız değilim |
|
| |||
| |||
| XP Vista tema yanlısı olan. Anne, Vista Home Premium ile Yeni HP Pavilion vardır (2GB RAM 3ghz işlemci) ve eski vadi optiplex GX50 hızlı çalışır! O wiped ancak geri alma seçeneği vardır istiyor. |
|
| |||
| |||
| XP Pro benim için manzara harika, ama görünüyor ve akıllı kendi iyiliği için, ve soooooooooooooooooooooo donanım yoğun. birkaç yıl belki zaman donanım, düzgün bir kaç bin itll iyi tho aşağıya var çalıştırabilir Bu arada, pete21, ne uzak manzara deri tarafından kullanılır? ive çok ve iyi gibi görünüyor çalıştı |
![]() |
|
| Bookmarks |