![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Улюблена OS? | |||
| Windows Vista | | 10 | 29,41% |
| Windows XP | | 26 | 76,47% |
| Windows 2000 | | 0 | 0% |
| Windows 98 | | 0 | 0% |
| Windows 95 | | 1 | 2,94% |
| Unix | | 0 | 0% |
| Linux | | 2 | 5,88% |
| MacOS | | 2 | 5,88% |
| Множинний вибір Poll. Виборці: 34. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Просто цікаво, що наша улюблена операційна система (и) і чому? І якими операційними системами нам не подобаються. Я сам користь Хр і неприязнь MacOS, але я тільки коли-небудь використовували MacOS на комп'ютерах друзів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з вами, XP в той момент, безумовно, краще ОС. Vista має гарний зовнішній вигляд, але з досвідом минулих років я знайшов його не дуже стабільним на даний момент, особливо з хитромудрими оновлення, які направили декількох комп'ютерах народів трохи божевільні.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP для мене, однак Vista підходить друге місце з-за підтримки DX10.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую як Vista Ultimate і XP Pro.
Хоча я використовую Vista регулярно (ноутбук & Dual Boot System), якби мені довелося вибирати, який я вважаю за краще, було б XP. "Eye Candy" здається компромісом деяких областях діяльності і мало що дає для користувачів, ніж інші виглядають трохи свист. Є хороші характеристики в обох операційних систем, але ІМО Vista є дуже трохи більше, ніж XP, і дуже важко виправдати витрати на оновлення з XP. Vista здається досить стабільною, але я Dont подобається, як він блокує все вниз, при установці. Я думаю, Microsoft Ідея в тому, щоб захистити користувачів від нових налаштування надто багато параметрів, щоб спробувати скоротити службу викликів і т.д., що є великим для нових користувачів, але з біса розчарувань для досвідчених користувачів, які повинні змінити всі значення за замовчуванням (Fisher Price) для принтера, Після кожної установки. Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені подобається XP або Vista. XP був величезний прогрес у порівнянні з 98 / 2000. Але насправді я віддаю перевагу Server 2003. Я думаю, що це одне із самих стабільних ОС ніколи не робила Microsoft. Те ж для Server 2008, де Ви можете вибрати, які частини ОС ви дійсно хочете встановити. Але вони не така вже й велика для робочого столу.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перспектива для мене.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP Pro з Vista Skin ![]()
|
| |||
| |||
| Особисто я не дуже дбав про ціну, як я можу отримати оновлення Vista 32bit (повністю Legit) приблизно за £ 60 |
|
| |||
| |||
| XP Pro з Vista тему. Мама ж новий HP Pavilion з Vista Premium додому (2GB RAM 3GHz процесор) & моєї старої GX50 Dell OptiPlex працює швидше! Вона хоче, щоб він знищив, але не має опцію відкату. |
|
| |||
| |||
| XP Pro для мене Перспектива виглядає більше, але для смарт-за свого власного блага, і її soooooooooooooooooooooo апаратних інтенсивним. Може бути, через кілька років, коли апаратні засоби, які можна запустити його правильно отримав декілька нижче Grand Itll Be Alright Тхо І, до речі, pete21, що перспектива шкіри ви користуєтеся? Ive спробував кілька і не схоже, будь-який хороший |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Операційна система не знайдено? | smudge1011 | Операційні системи Windows | 4 | 9 серпня 2009 15:29 |
| Улюблена гра (и) & Ігрова система (и)? | KanoakaVirus | PC & консоль Gaming | 22 | 6 березня 2009 14:47 |
| Яка операційна система? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 5 | 12 травня 2008 14:20 |
| Нова операційна система великих Близький день! | tjpearson | General Software чат | 3 | 5 грудня 2007 01:46 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |