![]() |
|
| |||
| |||
| έχουν ένα άλλο πρόβλημα, είμαι σε θέση να κατεβάσετε το Flash Player για να ακούσετε ή upgrade.seem υπάρχει πρόβλημα γενικότερα με αυτό τώρα. PCtools Firewall, PC Tools Spyware Doctor, απειλής Πυροστεγανότητα λειτουργίας. Έχω κάνει το ίδιο πρόβλημα με ιούς ή είναι αυτή η σοβαρή απειλή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι ακριβώς συμβαίνει όταν προσπαθείτε να κατεβάσετε το Flash Player;
|
| |||
| |||
| Γεια σου, στην πράξη έχει λυθεί το πρόβλημα, απεγκατάσταση του IE7, τον Mozilla Firefox εγκατασταθεί, Hey Presto δεν είναι πρόβλημα. Προφανώς άλλο AGAIN Internet Explorer κλείδωμα κατάσταση. Έχετε διαβάσει πολλές εκθέσεις σχετικά με IE7, κανείς άλλος με εμπειρία παρόμοια; Dave |
|
| |||
| |||
| Εννοείτε που μόλις επέστρεψε στην IE6 - πραγματικά δεν μπορείτε να καταργήσετε τον Internet Explorer, είναι χτισμένο το να το πω έτσι. Mozilla είναι καλύτερη στο 99.5% των περιπτώσεων που ούτως ή άλλως. Ειδικά Firefox3. Καλώς ήρθατε στην αποκάλυψη ![]() Έχετε ανακαλύψει όλες τις διαθέσιμες addons για αυτό; https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox /
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Flash Player για την υποστήριξη 64-bit Σύντομα! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Απρ 2009 11:06 |
| PC με το Flash Player Θέματα | oldsaxman | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 12 Απρ 2009 08:19 |
| Adobe Flash Player 10.0.22.87 | evilfantasy | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 24 Φεβ 2009 21:46 |
| Flash Player δεν θα εγκαταστήσετε; | pevers | Multimedia & Codecs | 4 | 6 Οκτ 2008 13:59 |
| Adobe Flash Player | Demtschuk | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 30η Σεπ 2008 11:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |