![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| még egy probléma, tudok letölteni flash lejátszó vagy upgrade.seem hallom is a probléma általában az e most. PCtools tűzfal, a PC Tools Spyware Doctor, fenyegetés Fire fut. Tettem én ugyanazt a víruskereső a probléma vagy ez komoly fenyegetés |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történik, ha megpróbálja letölteni a Flash Player?
|
| |||
| |||
| Szia, valóban megoldódott a probléma, uninstalled IE7, telepített Mozilla Firefox, Hey Presto nem probléma. Természetesen ismét egy másik Internet Explorer blokkoló helyzetet. Olvastam egy csomó jelentések tekintetében IE7, bárki más hasonló? Dave |
|
| |||
| |||
| Úgy érted most visszament IE6 - akkor nem törlődnek ténylegesen Internet Explorer, akkor épült meg, hogy beszéljen. A Mozilla szerint jobb az esetek 99,5% volt. Különösen Firefox3. Üdvözöljük a kinyilatkoztatás ![]() Van felfedezte a bővítmények elérhető ez? https: / / addons.mozilla.org / en-US / firefox /
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Flash Player 64-bit Support Hamarosan! | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 28. április 2009 11:06 |
| PC Flash Player kérdések | oldsaxman | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 12. április 2009 08:19 |
| Adobe Flash Player 10.0.22.87 | evilfantasy | General Chat szoftver | 0 | 24. február 2009 21:46 |
| Flash Player nem fog telepíteni? | pevers | Multimédia és kodekek | 4 | 6. október 2008 13:59 |
| Adobe Flash Player | Demtschuk | General Chat szoftver | 3 | 30. Szeptember 2008 11:48 |
| Téma eszközök | |
| |