![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να downlaod FLV έναν παίκτη. site που θα σας συστήσει i dont θέλετε να κάνετε λήψη οποιασδήποτε ιούς |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adobe Flash Player έργων πρόστιμο
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC μπορεί να παίξει FLV files.Why κόπο media players εγκατάσταση περισσότερο από ό, τι πρέπει.
| |||
| |||
| διαβάστε σας προσωπικό μήνυμα ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αποσπώντας VLC. Παίζει τα πάντα. Ωστόσο, για την παράλειψη στην FLVs είναι λίγο σπασμένα, έτσι μπορείτε να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο, εάν θα κάνει ή ότι με το μετατρέψει SUPER.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ όλους |
|
| |||
| |||
| μόνο χρήση web browser σας με φλας blugin |
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε να "κατεβάσετε" υλικό από το YouTube και θέλουν να το δείτε αργότερα, θα χρειαστείτε ένα ανεξάρτητο παίκτη!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| |