![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vreau să downlaod un flv player. site-ul care te-ar recomanda i dont doriţi să descărcaţi orice virusi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Adobe Flash Player lucrează bine
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| VLC poate juca flv files.Why deranjez instalarea mai multe media playere decât trebuie.
| |||
| |||
| citit mesaj privat ken |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Detaşează VLC. Se joacă tot. Cu toate acestea, pentru sărit de pe FLVs în ea este un pic cam rupt, astfel că puteţi să folosiţi altceva dacă vi se va face acest lucru sau de ao transforma cu SUPER.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| multumesc tuturor |
|
| |||
| |||
| doar utilizarea browser-ului dvs. de web cu flash blugin |
|
| |||
| |||
| Dacă doriţi să descărcaţi chestii de pe YouTube şi vrei sa ma uit la ea mai târziu, veţi avea nevoie de un jucător independent!
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Marcaje |