![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли кой да използвате Folding @ Home?
"Какво е протеин сгъване и как се сгъване, свързани с болестта? Белтъчини са биологията на workhorses - неговата "nanomachines." Преди протеини могат да се направят тези важни функции, те събера себе си, или "пъти." Процесът на протеин сгъване, като критично и в основата на почти всички от биологията, в много отношения си остава мистерия. Нещо повече, когато протеини не кратно правилно (т.е. "misfold"), може да има сериозни последствия, включително и много добре известно, болести, Като Алцхаймер's, Mad Cow (БФБ), CJD, СПЛ, Хънингтън's, болест на Паркинсон и много ракови заболявания и рак, свързани синдроми. Можете да помогнете с просто движение парче софтуер. Folding @ Home е разпределена изчислителна проекта - хора от целия свят изтеглям и стартирате софтуера за групата заедно, за да направи една от най-големите суперкомпютри в света. На всеки компютър се проектът-близо до нашите цели. Folding @ Home използва нови изчислителни методи прикачено разпределени изчислителни, за да симулират проблеми милиони пъти по-трудна, отколкото преди това постигне. " Цитат от http://folding.stanford.edu/. Аз се чудя, ако всички ние в Компютърни сок може да формира екип подобно на много други в други форуми . Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз си мислех точно за същото нещо преди няколко дни. Аз ще се върху него, ако искате
|
| |||
| |||
| За всеки, който иска да пъти, ние сме отбор номер 141845 Ще получите допълнителна информация по-късно. Твърде зает сега.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Мога ли да се присъединят от моя PS3 към настоящия екип на величие? Моят P4 wouldnt предоставят много ползи за тази haha |