![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Má někdo používat Folding @ Home?
"Co se skládání bílkovin a jak je skládací souvisí s onemocněním? Proteiny jsou biologie na workhorses - jeho "nanomachines." Před bílkovin může provádět tyto důležité funkce, které shromažďují sami, nebo "složit". Proces skládání bílkovin, a zároveň kritický a prakticky všechny základní biologie, v mnoha ohledech zůstává záhadou. Navíc, když proteiny nejsou násobně správně (tj. "misfold"), může mít vážné následky, včetně mnoha dobře známých nemocí, Jako je Alzheimerova choroba šílených krav (BSE), CJD, ALS, Huntingtonova, Parkinsonova choroba, a mnoho druhů rakoviny a rakoviny-související syndromy. Můžete jednoduše spustit software. Folding @ home je distribuovaný výpočetní projekt - lidé z celého světa stáhnout a spouštět software na kapelu dohromady, aby jeden z největších superpočítačů na světě. Každý počítač má projekt blíže k našim cílům. Folding @ home využití nových výpočetních metod vázanou na distribuované výpočty, aby simulovaly problémy milióny krát náročnější než v minulosti dosaženo. " Citát z http://folding.stanford.edu/. Říkal jsem si, když jsme všichni na počítačové Juice mohl vytvořit tým, jako mnozí jiní na jiných fórech se .
Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Přemýšlel jsem přesně to samé před pár dny.
Budu mít na to, zda chcete
|
|
|||
|
|||
|
Pro každého, kdo chce složit, jsme tým číslo 141845
Získají více informací později. Zaneprázdněn nyní.
|
|||
|
|||
|
Mohu se připojit od mého PS3 na tento tým velikosti?
Moje P4 bych poskytnout tolik prospěch tohoto haha |