![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Se bilo tko koristiti Folding @ home?
"Što je protein preklop i kako se veže na preklop bolest? Proteini su biologija's workhorses - svoj "nanomachines." Prije proteina mogu obavljati ove važne funkcije, one pribirati sebe, ili "ovčinjaka." Proces preklop proteina, dok je kritički i na gotovo sve temeljne biologije, na mnogo načina ostaje misterija. Štoviše, kada proteini ne ovčinjaka pravilno (tj. "misfold"), ne moze biti ozbiljne posljedice, uključujući i mnoge poznate bolesti, Kao što su Alzheimerova, Mad krava (BSE), CJD, ALS, Huntington's, Parkinsonova bolest, a mnogi i karcinom raka povezanih sindroma. Možete pomoći mimo nenapadno trčanje komad softvera. Folding @ home je raspodijeljena računalna projekta - ljudi iz čitavog svijeta preuzimanje i pokrenite softver bend zajedno da bi jedan od najvećih superračunala u svijetu. Svako računalo uzima projekta približiti naše ciljeve. Folding @ home roman računska metoda koristi u kombinaciji distribuiranog računarstva, da simulira probleme milijuna puta više nego izazovan prethodno postignut. " Citat od http://folding.stanford.edu/. Bio sam zadivljen ako smo svi na Računalna Sok mogao formirati tima kao i mnogi drugi su na drugim forumima . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upravo sam mislio na istu stvar nekoliko dana. Ja ću doći na to, ako želite
|
| |||
| |||
| Jer svatko tko želi ovčinjaka, mi smo momčad brojem 141845 Će se dobiti više detalja naknadno. Too busy now.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mogu li se pridružiti od mog PS3 na ovu momčad veličajte? Moj P4 wouldnt pružiti mnogo koristi u ovom haha |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Folding @ home: preklop za dobrobit čovječanstva | cheesepuff | Community News & Chat | 32 | 2. studeni 2009 15:06 |
| XP Home ovna bug?? | truck3r | Windows Operating Systems | 7 | 5. srpnja 2009 21:24 |
| XP Home Edition | claires | Windows Operating Systems | 1 | 15 siječanj 2008 04:29 |
| BT Početna koncentrator - postavljanje | kosti | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 13 siječanj 2008 03:54 |
| Telefon Home | mick66 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 4. prosinac 2007 06:37 |
| Thread Tools | |
| |