![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csinál akárki használja Folding @ Home?
"Mi az a fehérje-hajtogatás, és hogyan van hajtás kapcsolódik betegség? Fehérjék biológia's workhorses - a "nanomachines. Mielőtt fehérje képes elvégezni ezeket a fontos feladatokat, azokat össze magukat, vagy "lesz." A folyamat fehérje lehajtható, míg a kritikus és alapvető gyakorlatilag minden, a biológia, többféleképpen is rejtély marad. Sőt, ha a fehérjék nem szeres-e (azaz "misfold"), nem lehet súlyos következmények, köztük sok ismert betegségek, Mint például az Alzheimer-kór, kergemarha (BSE), a CJD, ALS, Huntington, Parkinson-kór és a rákos megbetegedések és a rák számos kapcsolódó szindrómák. Segíthet egyszerűen működik a szoftver. Folding @ home egy elosztott számítási projekt - az embereket, az egész világ letöltés és fuss szoftver zenekar együtt, hogy az egyik legnagyobb szuperszámítógépet a világon. Minden számítógép, úgy a projekt közelebb a céljaink. Folding @ home használja az új számítási módszerek csatlakoztatott megosztott számítási, szimulálásához problémák milliói szer nagyobb kihívás, mint a korábban elért. Idézet http://folding.stanford.edu/. Arra gondoltam, ha mindannyian a számítógép Juice is csoportot alkotnak, mint sok más egyéb fórumokon is . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arra gondoltam, pontosan ugyanaz a dolog egy-két nappal ezelőtt. Majd rá, ha meg akarjuk
|
| |||
| |||
| Aki akar fold, mi csapat száma 141845 Lesz további részletek később. Túl elfoglalt most.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Lehet csatlakozni az én PS3 e csoport nagysága? Saját P4 akar biztosítani sok hasznuk ezen haha |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Folding @ home: hajtás a jó ember | cheesepuff | Közösségi Hírek & Chat | 32 | November 2, 2009 15:06 |
| XP Home ram hiba???? | truck3r | A Windows operációs rendszerek | 7 | 5. július 2009 21:24 |
| XP Home edition | claires | A Windows operációs rendszerek | 1 | 15. január 2008 04:29 |
| BT Home csomópont - létrehozásáról | csontok | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 13. január 2008 03:54 |
| Telefon Home | mick66 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 4. december 2007 06:37 |
| Téma eszközök | |
| |