![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם מישהו השתמש Folding @ home?
"מה הוא חלבון מתקפל וכיצד הוא מתקפל הקשורים למחלות? חלבונים הם ביולוגיה של workhorses - שלה "nanomachines." לפני חלבונים יכולים לבצע פונקציות חשובות אלה, הם עצמם להרכיב, או "לקפל". תהליך התקפלות של חלבונים, ועל יסוד קריטי תוך כדי כמעט כל לביולוגיה, במובנים רבים נותרת תעלומה. יתר על כן, כאשר חלבונים לא להתקפל כראוי (כלומר "misfold"), יכול להיות השלכות קשות, כולל רבים ידועה מחלותכמו Alzheimer's, כועס פרה (BSE), CJD, ALS, Huntington's, רטטת, ורבים Cancers ו סרטן הקשורים syndromes. אתה יכול לעזור פשוט על ידי הרצת פיסת תוכנה. Folding @ Home הוא פרויקט מחשוב הפצה - אנשים מכל רחבי העולם להוריד ולהריץ תוכנת להתאחד כדי להפוך לאחד supercomputers הגדול ביותר בעולם. כל מחשב לוקח את הפרויקט קרוב המטרות שלנו. Folding @ Home משתמש רומן חישובית שיטות מצמידים כדי להפיץ מחשוב, כדי לדמות בעיות מיליוני פעמים מאתגר יותר מאשר קודם לכן הושג. " ציטוט מתוך http://folding.stanford.edu/. תהיתי אם כולנו בבית מיץ המחשב יכול לגבש צוות כמו רבים אחרים יש פורומים אחרים . המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חשבתי בדיוק את אותו הדבר כמה ימים לפני. אני על גבי תקבל את זה אם אתה רוצה
|
| |||
| |||
| עבור כל מי שמעוניין לקפל, אנחנו צוות מספר 141845 תקבלו יותר פרטים, חזרה בהמשך. עסוק מדי עכשיו.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אפשר להצטרף מאת שלי PS3 זה צוות של גדלות? אזור P4 wouldnt מספקים הרבה יתרונות זה haha |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Folding @ home: התקפלות של טובת האנושות | cheesepuff | קהילה חדשות וצ 'אטים | 32 | 2 נובמבר 2009 15:06 |
| XP Home ראם באג???? | truck3r | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -5 בחודש יולי 2009 21:24 |
| XP Home Edition | claires | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -15 בחודש ינואר 2008 04:29 |
| BT הבית לרכזת - הגדרת | עצמות | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 13 ינואר 2008 03:54 |
| טלפון ראשי | mick66 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 4th דצמבר 2007 06:37 |
| שרשרת כלים | |
| |