![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar kas nors naudotis Folding @ Home?
"Kas yra baltymų lankstymo ir kaip yra surenkamas susiję su liga? Baltymai biologija's workhorses - jo "nanomašinų. Prieš baltymai gali atlikti šias svarbias funkcijas, jie surinkti patys, arba "kartų". Baltymų lankstymo procesas, o kritikos ir esminė beveik visi biologijos, daugeliu atvejų išlieka paslaptis. Be to, kai baltymai ne karto teisingai (ty "misfold"), ten gali būti rimtų pasekmių, įskaitant daugelį gerai žinomų ligų, Pavyzdžiui, Alzheimerio, kempinligės (BSE), KJL, ALS, Hantingtono, Parkinsono ligos, ir daugelis vėžio ir vėžio simptomai. Jūs galite prisidėti tiesiog veikia programinės įrangos gabalas. Folding @ Home yra paskirstytojo skaičiavimo projektas - žmonės iš viso pasaulio atsisiųsti ir paleisti programinę įrangą, siekiant susivienyti padaryti vieną iš didžiausių superkompiuterių pasaulyje. Kiekvienas kompiuteris, mano projekto arčiau mūsų tikslų. Folding @ home naudoja naujų skaičiavimo metodų kartu su paskirstytos skaičiavimo, imituojantis problemų milijonus kartų sunkiau nei anksčiau pasiekti. " Citatos http://folding.stanford.edu/. I was wondering, jei mes visi bent Kompiuterių Sultys gali tapti kaip ir daugelis kitų kitų forumų komanda . Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš galvojau lygiai tą patį prieš porą dienų. I'll get į jį, jei norite
|
| |||
| |||
| Visiems, kurie nori kartus, mes komandos numerį 141.845 Ar gauti daugiau informacijos vėliau. Pernelyg užsiėmęs dabar.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ar galiu prisijungti iš mano PS3 su šiuo didybę komanda? Mano P4 wouldnt suteiks daug naudos šiuo haha |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Folding @ Home: lankstymas už žmonijos labui | cheesepuff | Community News & Chat | 32 | 2 lapkritis 2009 15:06 |
| XP Home RAM klaidą?? | truck3r | Windows "operacinės sistemos | 7 | 5 liepa 2009 21:24 |
| XP Home Edition | Claires | Windows "operacinės sistemos | 1 | 15 sausis 2008 04:29 |
| BT Pagrindinis Hub - įsteigti | kaulai | Networking, Modems & VoIP | 1 | 13 sausis 2008 03:54 |
| Telefonas Pradžia | mick66 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gruodis 4, 2007 06:37 |
| Temos įrankiai | |
| |