![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai kāds izmanto Folding @ home?
"Kas ir proteīns locīšana un kā ir nolokāmi, kas saistītas ar slimību? Proteīni ir bioloģija's workhorses - tās "nanomašīnu". Pirms olbaltumvielas var veikt šos svarīgos pienākumus, tos apkopot paši, vai "reizes." Process proteīnu nolokāmi, kamēr kritiski un būtiski praktiski visas bioloģijas, daudzējādā ziņā joprojām ir noslēpums. Turklāt, ja proteīni nav reizes pareizi (ti, "misfold"), var būt nopietnas sekas, tostarp daudzi labi zināms slimības, Tādas kā Alcheimera slimība, govju trakumsērgas (BSE), KJS, ALS, Huntington, Parkinsona slimību un daudzu vēža un vēzi saistītas sindromiem. Jūs varat palīdzēt vienkārši darbojas gabals programmatūru. Folding @ home ir plaši izplatīta skaitļošanas projekts - cilvēkiem no visas pasaules lejupielādēt un palaist programmatūru grupa kopā, lai padarītu vienu no lielākajiem superdatoriem pasaulē. Katram datoram notiek projekta tuvāk mūsu mērķu īstenošanai. Folding @ home vajadzībām jauniem skaitļošanas metodes, kas savienots ar dalīta skaitļošana, lai modelētu problēmu miljoniem reižu grūtāks, nekā iepriekš sasniegto. " Citāts no http://folding.stanford.edu/. Man bija jautājums, ja mēs visi pie datora Sulu varētu veidot komandas tāpat kā daudzi citi citos forumos . Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es biju domājis tieši tas pats pāris dienas atpakaļ. Es nopirkšu uz to, ja vēlaties
|
| |||
| |||
| Ikvienam, kas vēlas reizes, mēs esam komanda numuru 141.845 Saņems plašāku informāciju augšu vēlāk. Too busy now.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vai es varu pievienoties no manas PS3 šai komandai diženuma? Mana P4 wouldnt sniegt daudz labumu uz šo haha |
![]() |
|
| Bookmarks |