![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ktoś korzystać Folding @ Home?
"Co to jest i jak białka składanych jest składane związane z chorobą? Białka są w biologii workhorses - jego "nanomaszyn. Przed białka mogą przeprowadzić te ważne funkcje, które gromadzą się, czy "klapki". Proces protein folding, natomiast krytyczny i fundamentalne znaczenie dla niemal wszystkich biologia, pod wieloma względami pozostaje tajemnicą. Ponadto, gdy białka nie krotnie poprawnie (tzn. "misfold"), nie może być poważne konsekwencje, w tym wielu znanych chorób, Takich jak choroba Alzheimera, szalonych krów (BSE), CJD, ALS, Huntingtona, choroby Parkinsona i wielu nowotworów i chorób nowotworowych związanych syndromami. Możesz pomóc po prostu uruchomienie oprogramowania. Folding @ home jest rozproszone projektu - ludzie z całego świata pobrać i uruchomienie oprogramowania do zespołu razem do jednej z największych superkomputerów na świecie. Każdy komputer ma projekt do naszych celów. Folding @ home wykorzystuje nowoczesne metody obliczeniowe połączone z rozproszone, aby symulować problemy miliony razy większe wyzwanie niż poprzednio osiągnąć. " Cytat z http://folding.stanford.edu/. I zastanawiałem się, jeśli będziemy na komputer Juice mogłyby stanowić zespół podobnie jak wiele innych na inne fora . My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pomyślałem dokładnie to samo kilka dni temu. I'll get na to, czy chcesz
|
| |||
| |||
| Dla każdego, kto chce krotnie jesteśmy zespołem numer 141845 Będzie uzyskać więcej szczegółów później. Zbyt zajęty teraz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Czy mogę dołączyć do PS3 z mojego zespołu wielkości? Mój P4 wouldnt dostarcza wiele korzyści tego haha |
![]() |
|
| Zakładki |