![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má niekto používať Folding @ Home?
"Čo sa skladanie bielkovín a ako je skladací súvisí s ochorením? Bielkoviny sú biológie na workhorses - jeho "nanomachines." Pred bielkovín môže vykonávať tieto dôležité funkcie, ktoré zhromažďujú sami, alebo "zložiť". Proces skladania bielkovín, a zároveň kritický a prakticky všetky základné biológia, v mnohých ohľadoch zostáva záhadou. Navyše, keď proteíny nie sú násobne správne (tj "misfold"), môže mať vážne následky, vrátane mnohých dobre známych chorôb, Ako je Alzheimerova choroba šialených kráv (BSE), CJD, ZL, Huntingtonova, Parkinsonova choroba, a mnoho druhov rakoviny a rakoviny-súvisiace syndrómy. Môžete jednoducho spustiť softvér. Folding @ home je distribuovaný výpočtový projekt - ľudia z celého sveta stiahnuť a spúšťať softvér na kapelu dohromady, aby jeden z najväčších superpočítačov na svete. Každý počítač má projekt bližšie k našim cieľom. Folding @ home využitie nových výpočtových metód viazanú na distribuované výpočty, aby simulovali problémy milióny krát náročnejší ako v minulosti dosiahnuť. " Citát z http://folding.stanford.edu/. Hovoril som si, keď sme všetci na počítačovej Juice mohol vytvoriť tím, ako mnohí iní na iných fórach sa . Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přemýšlel som presne to isté pred pár dňami. Budem mať na to, či chcete
|
| |||
| |||
| Pre každého, kto chce zložiť, sme tím číslo 141845 Získajú viac informácií neskôr. Zaneprázdený teraz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Môžem sa pripojiť od môjho PS3 na tento tím veľkosti? Moja P4 bych poskytnúť toľko prospech tohto haha |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Folding @ home: skladací pre dobro ľudstva | cheesepuff | Spoločenstva Novinky a chat | 32 | 2 novembra 2009 15:06 |
| XP Home ram chyba?? | truck3r | Operačné systémy Windows | 7 | 5. júla 2009 21:24 |
| XP Home Edition | claires | Operačné systémy Windows | 1 | 15. januára 2008 04:29 |
| BT Domov húb - zriadenie | Kosti | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 13. januára 2008 03:54 |
| Domáci telefón | mick66 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 4. december 2007 06:37 |
| Thread Tools | |
| |