![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Се било ко користити Фолдинг @ хоме?
"Шта је протеин преклоп и како да се веже на преклоп болест? Протеини су биологија'с уоркхорсес - свој "наномацхинес." Пре протеина могу да обављају ове важне функције, оне прибирати себе, или "овчињака." Процес преклоп протеина, док је критички и на готово све основне биологије, на много начина остаје мистерија. Штавише, када протеини не овчињака правилно (тј "мисфолд"), не мозе бити озбиљне последице, укључујући и многе познате болести, Као што су Алцхајмерова, Мад крава (БСЕ), ЦЈД, алс, Хунтингтон'с, Паркинсонова болест, а многи и карцином рака повезаних синдрома. Можете помоћи код једноставно трчање комад софтвера. Фолдинг @ хоме је расподијељена рачунарска пројекта - људи из читавог света скидати и покрените софтвер бенд заједно да би један од највећих суперрачунала у свету. Свако рачунар узима пројекта приближити наше циљеве. Фолдинг @ хоме роман рачунска метода користи у комбинацији дистрибуираног рачунарства, да симулира проблеме милиона пута више него изазован претходно постигнут. " Цитат од хттп://фолдинг.станфорд.еду/. Био сам задивљен ако смо сви на Компјутерска Сок могао формирати тима као и многи други су на другим форумима . Мы Сыстем: ксКс_ТеК_ГаМеР_Кскс
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Управо сам мислио на исту ствар неколико дана. Ја ћу доћи на то, ако желите
|
| |||
| |||
| Јер свако ко жели овчињака, ми смо екипе бројем 141845 Ће се добити више детаља накнадно. Тоо бусы ноу.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Могу ли се придружити од мог пс3 на ову екипе величајте? Мој П4 уоулднт пружити много користи у овом хаха |