![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Home herkes kullanmak Katlama mu?
"Ne proteini katlama ve nasıl hastalığına bağlı katlanır mı? Proteinler biyoloji's workhorses - onun "nanomachines vardır." Önce proteinler bu önemli işlevleri gerçekleştirmek, bunlar, ya da kendileri monte "kat." Protein katlama ve süreci sırasında kritik ve önemli birçok bakımdan neredeyse tüm Biology, bir gizem olmayı sürdürüyor. Ayrıca, zaman proteinler doğru (yani "misfold") kat değil, pek çok iyi bilinen dahil ciddi sonuçları olabilir hastalıklarGibi Alzheimer, deli dana (BSE), CJD, ALS, Huntington's, Parkinson hastalığı, birçok kanser ve kanser-sendromlar ilgili. Sadece yazılım bir parça çalıştırarak yardımcı olabilir. Folding @ home dağıtık bilgisayar projesi - Dünyanın dört bir yanındaki insanların olduğunu indirmek ve çalıştırın yazılım birlikte, dünyanın en büyük süper yapmak için bant için. Her bilgisayara yakın hedefleri için proje sürer. Ev roman sayısal yöntemler dağıtılan bilgi için çiftleşmiş kullanır Folding @, daha önceden elde daha zor kez sorunları milyonlarca simülasyonu. " Teklif kimden http://folding.stanford.edu/. Eğer bütün Bilgisayar Suyu diğer forumlarında birçok diğerleri gibi bir takım oluşturabilir I was wondering var . Benim Sistemi: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben tam olarak aynı şeyi düşünüyordum gün önce bir çift. Eğer isterseniz bunu üzerine elde edersiniz
|
| |||
| |||
| Kim kat isteyenler için, takım sayısı 141.845 olduğunuzda Kadar daha sonra daha fazla bilgi elde edecek. Çok meşgul.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ben PS3 den büyüklüğü bu ekibe katılmak miyim? Benim P4 wouldnt bundan haha için fayda sağlar |
![]() |
|
| Bookmarks |