![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто-небудь використання Folding @ Home?
"Що таке згортання білка, і як складаються з хворобою? Білки конячки біології - її "наномашин". Перед білки можуть виконувати ці важливі функції, вони збирають самі, або "здатися". Процес згортання білка, хоча і критично важливе значення для практично всіх біології, багато в чому залишається загадкою. Більше того, коли білки не раз правильно (тобто "misfold"), то можуть бути серйозні наслідки, у тому числі багато відомих захворювання, Таких як хвороба Альцгеймера, коров'ячого (БФБ), CJD, ALS, Хантінгтона, хвороба Паркінсона, і багато видів раку та раку пов'язані синдромів. Ви можете допомогти, просто запустивши частина програмного забезпечення. Folding @ Home це проект розподілених обчислень - люди з усього світу завантаження і запустити програмне забезпечення для групи разом, щоб зробити один з найбільших суперкомп'ютерів у світі. Кожен комп'ютер має проект ближче до нашої мети. Folding @ Home використовує нові обчислювальні методи в поєднанні розподілені обчислення для моделювання проблем в мільйони разів складніше, ніж передбачалося раніше досягнуто ". Цитата http://folding.stanford.edu/. Мені було цікаво, якщо всі ми в комп'ютерних сік може сформувати команду, як і багато інших на інших форумах . Моя система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думав те ж саме пару днів тому. Я отримаю на нього, якщо ви хочете
|
| |||
| |||
| Для всіх, хто хоче скласти, ми команда номер 141845 Отримає більш докладно пізніше. Дуже зайнятий.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Чи можу я працювати з моїм PS3 до цієї команди величі? Моя P4 Wouldnt забезпечити більшу користь цього Haha |