по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Формат на HDD, за да формат (HTF или такива)

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 май 2008 г., 10:35
MJM
Номер на групата

Default Формат на HDD, за да формат (HTF или такива)

Ето този въпрос.
За Xbox 360 не поддържа NTFS (Уот?), Но тя не подкрепя Мака файлова система ... HTF, HTS или нещо такова ...
Намерих нещо, наречено MacDrive, Но това, което аз съм наистина опитвам да разбера е, ако тази програма можете да конвертирате моя HDD, без загуба на данните си?
Спомням си, че някаква файлова система конверсионното позволено, но не мога да си спомните, която ... може да е фалшива памет (и формат винаги е задължително)

Защото, ако аз трябва да формат .... след това не можех да го направя, тъй като имам около 350GB на данни за там не мога да се движат навсякъде другаде ...

Моята система: Сателит Toshiba A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Дънната платка:
Мобилни Intel PM965 Express чипсет
RAM памет:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графична карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Засилено звукова система
Hard Drive (и):
200GB 5400RPM
Оптично устройство (а):
DVD Super Multi
Дело / PSU:
Сателит A200 Серия
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Intel 4965AGN
Монитор (и):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Операционна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 4 октомври 2008, 06:09
Номер на групата

Вие няма да можете да го направите, без да reformatting вашия твърд диск, така че ако опции за теб тогава .. Вие сте изложени на опции ..

От интерес, защо ще го помогне все пак .. 150GB с Xbox (ако Elite или закупени отделно) и можете да прехвърляте медийни файлове от PC или синхронизация то .. Аз просто не виждам какво добро това ще правим?
Old 4 октомври 2008, 19:31
MJM
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от 4D (Fordy (Форд) Оли View Post
Вие няма да можете да го направите, без да reformatting вашия твърд диск, така че ако опции за теб тогава .. Вие сте изложени на опции ..

От интерес, защо ще го помогне все пак .. 150GB с Xbox (ако Elite или закупени отделно) и можете да прехвърляте медийни файлове от PC или синхронизация то .. Аз просто не виждам какво добро това ще правим?
Можете да погледна това, което отговаря за тази HDD нали? Мисля, че това е два до три пъти по-висока от действителната стойност.
Плюс това, с помощта на външни HDD е само, че много по-лесно за мен. Аз вече имам цялата музикална колекция сортирани по различни начини ... защо мине през караница, че МС ще ме карат да минават през?
Old 5 октомври 2008, 01:23
Номер на групата

Може ли да не прехвърлят всички данни, някъде другаде, формат, след което сложи данни върна?

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 5 октомври 2008, 08:00
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от MJM View Post
Можете да погледна това, което отговаря за тази HDD нали? Мисля, че това е два до три пъти по-висока от действителната стойност.
Да се направи това с всички аксесоари за Xbox ...

Техните безжичен адаптер е единствената, която ви позволява да използвате, се 802.11a плюс премия МС's те такса Абсурдно е £ 80 за него ..

Обзалагам се, че само като 0,1% от хората, които купуват, че действително има 802.11a мрежата ..
Old 7 октомври 2008, 10:43
MJM
Номер на групата

Може би най-скоро не мога, но точно сега не мога, за съжаление.

Има трета страна безжични адаптери там, но те не работят както извор.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Жаргон се свърже с безжична след повторно формат jamie2k8 В мрежа, модеми & VoIP 2 14 Feb 2009 17:41
Всеки друг начин, за да форматирате компютъра? blubla Windows операционни системи 5 28 Jan 2008 15:46
Формат лаптоп HDD paul6671 Лаптопи, Mobiles & текст 3 4 ноември 2007 13:56
Аз формат веднъж седмично;) phoeniximportersuk Общи Софтуер Чат 2 11 Сеп 2007 17:52
Windows XP Инсталирането или формат? yvonnet Windows операционни системи 63 18 Юли 2007 07:46
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc