![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ето този въпрос.
За Xbox 360 не поддържа NTFS (Уот?), Но тя не подкрепя Мака файлова система ... HTF, HTS или нещо такова ... Намерих нещо, наречено MacDrive, Но това, което аз съм наистина опитвам да разбера е, ако тази програма можете да конвертирате моя HDD, без загуба на данните си? Спомням си, че някаква файлова система конверсионното позволено, но не мога да си спомните, която ... може да е фалшива памет (и формат винаги е задължително) Защото, ако аз трябва да формат .... след това не можех да го направя, тъй като имам около 350GB на данни за там не мога да се движат навсякъде другаде ... Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Вие няма да можете да го направите, без да reformatting вашия твърд диск, така че ако опции за теб тогава .. Вие сте изложени на опции .. От интерес, защо ще го помогне все пак .. 150GB с Xbox (ако Elite или закупени отделно) и можете да прехвърляте медийни файлове от PC или синхронизация то .. Аз просто не виждам какво добро това ще правим?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Плюс това, с помощта на външни HDD е само, че много по-лесно за мен. Аз вече имам цялата музикална колекция сортирани по различни начини ... защо мине през караница, че МС ще ме карат да минават през? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли да не прехвърлят всички данни, някъде другаде, формат, след което сложи данни върна?
| |||
| |||
| Цитат:
Техните безжичен адаптер е единствената, която ви позволява да използвате, се 802.11a плюс премия МС's те такса Абсурдно е £ 80 за него .. Обзалагам се, че само като 0,1% от хората, които купуват, че действително има 802.11a мрежата ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Може би най-скоро не мога, но точно сега не мога, за съжаление. Има трета страна безжични адаптери там, но те не работят както извор. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Жаргон се свърже с безжична след повторно формат | jamie2k8 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 14 Feb 2009 17:41 |
| Всеки друг начин, за да форматирате компютъра? | blubla | Windows операционни системи | 5 | 28 Jan 2008 15:46 |
| Формат лаптоп HDD | paul6671 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 4 ноември 2007 13:56 |
| Аз формат веднъж седмично;) | phoeniximportersuk | Общи Софтуер Чат | 2 | 11 Сеп 2007 17:52 |
| Windows XP Инсталирането или формат? | yvonnet | Windows операционни системи | 63 | 18 Юли 2007 07:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |