![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zde je problém.
Xbox 360 nepodporuje NTFS (co?), Je však na Macích podporu souborového systému ... HTF, HTS, nebo tak něco ... Našel jsem něco, s názvem MacDrive, Ale co jsem opravdu snaží přijít na to, je-li tento program může převést můj HDD, aniž by ztratily své údaje? Pamatuji si, že nějaký systém souborů konverzí je povoleno, ale nemůžu vzpomenout, která ... mohou být falešné paměti (a formát je vždy vyžadováno) Protože když jsem na formát .... pak jsem se nemohl udělat, protože jsem asi 350gb dat na tu jsem se nemůže pohybovat kdekoliv jinde ... Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebudete moci to udělat bez přeformátování pevného disku, takže v případě, že volby pro vás potom .. jste mimo možnosti .. Mimo zájem, proč by to pomůže tak jako tak .. 150gigabajt s Xbox (pokud Elite nebo koupil samostatný) a můžete přenášet multimediální soubory z PC nebo synchronizace .. Jen nejsou vidět, jak dobré by to udělal?
|
| |||
| |||
| Citace:
Plus, pomocí externí HDD je jen, že mnohem jednodušší pro mě. Já už mám celou hudební sbírku tříděny různými způsoby ... proč jít na problém, že MS by mě projít? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umíš převést všechna data někam jinam, formát, pak dal data zpět?
| |||
| |||
| Citace:
Jejich bezdrátový adaptér je jediná umožňuje použití, přičemž 802.11a MS plus prémie, které se účtují absurdní 80 liber za to .. Vsadím se, že jen jako 0,1% lidí, kteří nakupují to vlastně jedno 802.11a sítě ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Možná brzy můžu, ale teď nemůžu, bohužel. Existuje třetí stranou bezdrátové adaptéry tam venku, ale nefungují dobře. |