![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εδώ είναι το θέμα.
Η κονσόλα Xbox 360 δεν υποστηρίζει NTFS (τι;), το κάνει όμως υποστήριξη Mac με το σύστημα αρχείων ... HTF, HTS, ή κάτι τέτοιο ... Βρήκα κάτι που ονομάζεται MacDrive, Αλλά αυτό που είμαι πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω είναι αν αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μετατρέψει μου HDD ΧΩΡΙΣ να χάσει τα δεδομένα μου; Θυμάμαι ότι κάποια μετατροπή του συστήματος αρχείων που επιτρέπονται, αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι που ... μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένη μνήμη (και η μορφή είναι πάντα απαραίτητο) Γιατί αν έχω να μορφή .... τότε δεν θα μπορούσα να το κάνω αφού έχω περίπου 350GB δεδομένων σχετικά με τις εκεί δεν μπορώ να μετακινηθεί οπουδήποτε αλλού ... Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς επαναδιαμόρφωση σκληρό σας δίσκο, έτσι ώστε αν τις επιλογές που αναφέρονται στη συνέχεια για σένα .. είστε έξω από τις επιλογές .. Από ενδιαφέρον, γιατί αυτό θα βοηθήσει ούτως ή άλλως .. 150GB με το Xbox (Elite ή εάν αγόρασε ξεχωριστό) και μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από το PC ή θα συγχρον .. Απλά δεν βλέπω τι θα έκανε καλό αυτό;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πλέον, με τη χρήση ενός εξωτερικού HDD είναι μόνο ότι πολύ πιο εύκολο για μένα. Έχω ήδη όλη μου τη μουσική συλλογή ταξινομημένο με διάφορους τρόπους ... γιατί να διεκπεραιώνονται από την ταλαιπωρία που τα κράτη μέλη θα κάνουν να περάσουν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σε κάποιο άλλο, η μορφή, τότε που τα δεδομένα τους;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Προσαρμογέα ασύρματου τους είναι η μόνη που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε, είναι 802.11a συν πριμοδότηση ΚΜ που χρεώνουν ένα γελοίο £ 80 για αυτό .. Σίγουρα όπως μόνο το 0,1% των ατόμων που αγοράζουν είναι στην πραγματικότητα να έχουν 802.11a δίκτυο ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ίσως σύντομα μπορώ, αλλά τώρα δεν μπορώ, δυστυχώς. Υπάρχουν τρίτο προσαρμογείς ασύρματου εκεί έξω, αλλά δεν λειτουργεί τόσο καλά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης να συνδεθεί ασύρματα μετά από νέα μορφή | jamie2k8 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 14 Φεβ 2009 17:41 |
| Κάθε άλλος τρόπος για να διαμορφώσετε το PC; | blubla | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 28 Ιαν 2008 15:46 |
| Μορφοποίηση laptop hdd | paul6671 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 4η Νοεμβρίου 2007 13:56 |
| Ι μορφή μία φορά την εβδομάδα?) | phoeniximportersuk | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 11 Σεπ 2007 17:52 |
| Windows XP Εγκαταστάσεις ή Format; | yvonnet | Λειτουργικά συστήματα Windows | 63 | 18 Ιουλ 2007 07:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |