manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Format HDD napraviti format (HTF ili sl.)

Reply

Thread Tools
Old 12 svi 2008, 10:35
MJM
Donatorska Grupa

Default Format HDD napraviti format (HTF ili sl.)

Here's the problem.
Xbox 360 ne podržava NTFS (wat?), No on ne podržavaju Macove file system ... HTF, HTS, ili nešto ...
Našao sam nešto zove MacDrive, Ali ono što sam stvarno pokušavaju odgonetnuti je li ovaj program može pretvoriti moj HDD bez gubljenja moje podatke?
Sjećam se da su neke vrste datoteka sustava pretvorbe dopušteno, ali ja ne mogu sjetiti koji ... svibanj biti lažni memorije (a format je uvijek potrebno)

Jer ako moram format .... onda ne bih mogao to učiniti jer sam oko 350GB podataka o ondje ne mogu pomaknuti nigdje ...

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 4. listopad 2008, 06:09
Donatorska Grupa

Nećete biti u mogućnosti to učiniti bez reformatting vašem tvrdom disku, tako da ako je opcija za vas onda .. ste od opcija ..

Out of interesu, zašto bi to bilo kako pomoći .. 150GB s Xbox (ako Elite kupnje ili zasebne) i možete prenositi datoteke iz medija ili PC sync to .. Ja jednostavno ne vidim što će to učiniti?
Old 4. listopad 2008, 19:31
MJM
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Nećete biti u mogućnosti to učiniti bez reformatting vašem tvrdom disku, tako da ako je opcija za vas onda .. ste od opcija ..

Out of interesu, zašto bi to bilo kako pomoći .. 150GB s Xbox (ako Elite kupnje ili zasebne) i možete prenositi datoteke iz medija ili PC sync to .. Ja jednostavno ne vidim što će to učiniti?
Ste gledali na ono što im je zadužena za taj HDD pravo? Mislim da je to dva do tri puta stvarnu vrijednost.
Plus, koristite vanjski HDD je samo da je mnogo lakše za mene. Ja već imam moju cijelu kolekciju glazbe poredane na razne načine ... Zašto proći kroz gnjavažu MS da bi mi proći?
Old 5. listopad 2008, 01:23
Donatorska Grupa

Mogu ti ne prijenos svih podataka negdje drugdje, format, a zatim stavite podatke natrag?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 5. listopad 2008, 08:00
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by MJM View Post
Ste gledali na ono što im je zadužena za taj HDD pravo? Mislim da je to dva do tri puta stvarnu vrijednost.
Da bi to postigli sa svim priborom Xbox ...

Njihovi bežični adapter je samo jedna ona omogućuje upotrebu, kao 802.11a MS plus premija's one zaračunava smiješan £ 80 za to ..

JA kladiti se samo 0,1% kao i ljudi koji ga kupuju stvari su 802.11a mreži ..
Old 7. listopad 2008, 10:43
MJM
Donatorska Grupa

Možda uskoro mogu, ali sada ne mogu, nažalost.

Postoje treća strana bežičnih adaptera tamo, ali oni ne rade kao dobro.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Licemjerje spojiti na bežičnu nakon re-format jamie2k8 Networking, Modemi & VoIP 2 14. veljača 2009 17:41
Bilo koji drugi način da se format PC? blubla Windows Operating Systems 5 28 siječanj 2008 15:46
Laptop format hdd paul6671 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 4. studeni 2007 13:56
Sam format jednom tjedno;) phoeniximportersuk Općenito Software Chat 2 11. Ruj 2007 17:52
Windows XP instalira ili format? yvonnet Windows Operating Systems 63 18. srpnja 2007 07:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.