![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Here's the problem.
Xbox 360 ne podržava NTFS (wat?), No on ne podržavaju Macove file system ... HTF, HTS, ili nešto ... Našao sam nešto zove MacDrive, Ali ono što sam stvarno pokušavaju odgonetnuti je li ovaj program može pretvoriti moj HDD bez gubljenja moje podatke? Sjećam se da su neke vrste datoteka sustava pretvorbe dopušteno, ali ja ne mogu sjetiti koji ... svibanj biti lažni memorije (a format je uvijek potrebno) Jer ako moram format .... onda ne bih mogao to učiniti jer sam oko 350GB podataka o ondje ne mogu pomaknuti nigdje ... My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Nećete biti u mogućnosti to učiniti bez reformatting vašem tvrdom disku, tako da ako je opcija za vas onda .. ste od opcija .. Out of interesu, zašto bi to bilo kako pomoći .. 150GB s Xbox (ako Elite kupnje ili zasebne) i možete prenositi datoteke iz medija ili PC sync to .. Ja jednostavno ne vidim što će to učiniti?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Plus, koristite vanjski HDD je samo da je mnogo lakše za mene. Ja već imam moju cijelu kolekciju glazbe poredane na razne načine ... Zašto proći kroz gnjavažu MS da bi mi proći? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogu ti ne prijenos svih podataka negdje drugdje, format, a zatim stavite podatke natrag?
| |||
| |||
| Quote:
Njihovi bežični adapter je samo jedna ona omogućuje upotrebu, kao 802.11a MS plus premija's one zaračunava smiješan £ 80 za to .. JA kladiti se samo 0,1% kao i ljudi koji ga kupuju stvari su 802.11a mreži ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Možda uskoro mogu, ali sada ne mogu, nažalost. Postoje treća strana bežičnih adaptera tamo, ali oni ne rade kao dobro. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Licemjerje spojiti na bežičnu nakon re-format | jamie2k8 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 14. veljača 2009 17:41 |
| Bilo koji drugi način da se format PC? | blubla | Windows Operating Systems | 5 | 28 siječanj 2008 15:46 |
| Laptop format hdd | paul6671 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 4. studeni 2007 13:56 |
| Sam format jednom tjedno;) | phoeniximportersuk | Općenito Software Chat | 2 | 11. Ruj 2007 17:52 |
| Windows XP instalira ili format? | yvonnet | Windows Operating Systems | 63 | 18. srpnja 2007 07:46 |
| Thread Tools | |
| |