![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt a kérdés.
Az Xbox 360 nem támogatja az NTFS (wat?), Ez azonban nem támogatja a Mac fájlrendszer ... HTF, HTS, vagy valami ... Én találtam valami MacDrive, De amit én igazán próbálok rájönni, ha ez a program képes átalakítani az én HDD anélkül meg az adataimat? Emlékszem, hogy valami fájlrendszer átalakítás tette lehetővé, de én nem emlékszem, amelyek ... Lehet, hogy hamis memória (és olyan formában mindig szükséges) Mert ha még formában .... aztán nem tudtam csinálni, mert én kb 350GB adatainak ott nem közlekedhetnek bárhol máshol ... My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem fog tudni csinálni újra a merevlemezre, így ha az adott lehetőségeket ki akkor .. Maga a lehetőségek .. Out of interest, miért lenne ez segít egyébként .. 150GB az Xbox (ha Elite vagy vásárolt külön), és így lehetőség van a média fájlok PC vagy szinkron ez .. Csak nem látom, hogy milyen jó lenne ezt csinálni?
|
| |||
| |||
| Idézet:
Plusz, egy külső HDD csak az, hogy sokkal könnyebb nekem. Én már egész zenegyűjteményét sorrendje különböző módokon ... Miért megy a vita, hogy az MS lesz nekem megy keresztül? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát nem az összes adat, valahol máshol, formátumát, majd tegye vissza az adatokat?
| |||
| |||
| Idézet:
A vezeték nélküli adapter csak akkor teszi meg, a 802.11a, valamint azok tagállamok díj felszámítására nevetséges 80 £ meg .. Lefogadom, csak, mint 0,1%-a az embereknek, hogy vegye meg ténylegesen a 802.11a hálózat ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy hamarosan én is, de most nem tudom, sajnos. Jelenleg a harmadik fél a vezeték nélküli adapter odakint, de nem működik olyan jól. |