![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הנה הבעיה.
ה Xbox 360 לא תומך ב-NTFS (wat?), אולם האם זה תומך Macs מערכת הקבצים ... HTF, HTS או משהו ... מצאתי משהו שנקרא MacDrive, אבל מה אני באמת מנסה להבין אם הוא יכול להמיר את התוכנית שלי HDD מבלי לאבד את הנתונים? אני זוכר כי כלשהי של מערכת הקבצים המרה זה מותר, אבל אני לא יכולה להיזכר בה ... ייתכן שקר זיכרון (וגם הפורמט הוא תמיד חובה) כי אם אני צריך פורמט .... אז אני לא יכול לעשות את זה מאז שיש לי בערך 350GB של נתונים על שם אני לא יכול לזוז לשום מקום אחר ... המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| לא תוכל לעשות זאת בלי reformatting בכונן הקשיח, אז אם זה לא בשבילך אפשרויות אז .. אתה מחוץ אפשרויות .. מתוך עניין, למה היא בכל זאת עזרה .. 150GB עם Xbox (אם עילית או קנו נפרד) ואתה יכול להעביר קבצי מדיה מ-PC או לסנכרן את זה .. אני פשוט לא רואה מה טוב זה יעשה?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
בנוסף, שימוש חיצוני HDD הוא פשוט כל כך הרבה יותר קל לי. יש לי כבר את כל אוסף המוסיקה מיון במגוון דרכים ... למה לעבור דרך טרחה כי MS יגרום לי לעבור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא יכול להעביר את כל הנתונים במקום אחר, בפורמט אחר כך הכניסו את הנתונים בחזרה?
| |||
| |||
| ציטוט:
מתאם אלחוטי שלהם הוא רק אחד הוא מאפשר לך להשתמש בו, להיות 802.11a Plus Premium של MS הם גובה מגוחך £ 80 על זה .. אני אוהב להמר רק 0.1% של אנשים לקנות את זה כי למעשה HAVE A 802.11a רשת ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אולי בקרוב, אני יכול, אבל כרגע אני לא יכול, לצערי. יש צד שלישי אלחוטית מתאמים שם בחוץ, אבל הם לא עובדים גם כן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות להתחבר אלחוטית לאחר מחדש בפורמט | jamie2k8 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 14th פברואר 2009 17:41 |
| כל דרך אחרת כדי לאתחל מחשב? | blubla | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -28 ינואר 2008 15:46 |
| פורמט נייד HDD | paul6671 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 4th נובמבר 2007 13:56 |
| אני פורמט פעם בשבוע;) | phoeniximportersuk | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 11th ספטמבר 2007 17:52 |
| להתקין את Windows XP או לפרמט? | yvonnet | מערכות ההפעלה Windows | 63 | 18 יולי 2007 07:46 |
| שרשרת כלים | |
| |