![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Štai klausimas.
"Xbox 360 nepalaiko NTFS (WAT?), Ji vis dėlto remia Macintosh failų sistemą ... HTF, HTS ar kažką ... Radau kažką vadinama MacDrive, Bet ką aš iš tikrųjų bando išsiaiškinti tai, jei ši programa gali konvertuoti mano HDD neprarandant savo duomenis? Aš atsimenu, kad kai kurios failų sistemos keitimo Rūšiuoti leidžiama, bet aš nepamenu, kuris ... gali būti klaidingas atminties (ir forma visada reikia) Nes jei aš turiu formatas .... Tada aš negalėjau daryti, nes turiu duomenų, kad ten 350GB maždaug aš negaliu pereiti kitur ... Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs negalėsite to daryti be formato kietąjį diską, todėl jei duomenys už jus tada .. Jūs iš variantų ..
Iš interesų, kodėl gi ji vis tiek padeda .. 150GB su "Xbox" (jei Elite ar pirkti atskirai), ir Jūs galite perkelti garso ir vaizdo rinkmenas iš kompiuterio arba sinchronizuoti .. Aš tiesiog nematau, ką gero tai padaryti?
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Plius, naudojant išorinį HDD tik, kad daug lengviau man. Aš jau visą savo muzikos kolekciją rūšiuojami įvairiai ... Kodėl eiti per vargo, kad valstybės narės leistų man pereiti? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ar jūs ne perkelti visus duomenis kitur, formatas, tada pateikti duomenis atgal?
|
|||
|
|||
|
Citata:
Jų bevielis adapteris yra tik viena Tai leidžia jums naudoti, yra 802,11 plius VN priemokos už jos juokingas £ 80 už tai .. I bet tik kaip 0,1% žmonių, kurie perka ji iš tikrųjų turi 802.11a tinklo ..
|
|||
|
|||
|
Galbūt netrukus aš galiu, bet dabar aš negaliu, deja.
Yra trečiosios šalies bevielio adapteriai ten, bet jie neveikia taip pat. |