![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lūk jautājums.
Xbox 360 neatbalsta NTFS (wat?), Tas tomēr atbalstītu Mac failu sistēmā ... HTF, HTS vai kaut ... Es atklāju, ko sauc par MacDrive, Bet to, ko es esmu patiešām mēģina saprast, ir, ja šī programma var pārvērst manu HDD, nezaudējot mani dati? Es atceros, ka daži no failu sistēmas pārveides sort atļauts, bet es nevaru atcerēties, kas ... var būt viltus atmiņu (un formāts ir vienmēr nepieciešams) Jo, ja man ir format .... tad es nevarētu darīt, jo man ir par 350GB datu tur es nevaru pārcelties jebkur citur ... Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs nevarēsiet to izdarīt bez pārformatēšana jūsu cieto disku, tāpēc, ja, ka iespējas, Jums, tad .. jūs no iespējām ..
No interesēm, kāpēc tas tā palīdzētu anyway .. 150GB ar Xbox (ja Elite vai nopirkti atsevišķi), un Jūs varat pārsūtīt multivides failus no datora vai sinhronizēt to .. Es tikai nesaprotu, ko labu tas dara?
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Plus, izmantojot ārējo HDD ir tikai tas, ka daudz vieglāk par mani. Man jau ir visa mana mūzikas kolekcija sakārtoti dažādi ... kāpēc iet cauri apgrūtinājumus, kas dalībvalstīm ļautu man iet cauri? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vai tu nenodod visus datus kaut kur citur, formātu, tad nodot datus atpakaļ?
|
|||
|
|||
|
Quote:
Viņu bezvadu adapteris ir tikai viens no tās ļauj izmantot, kas ir 802.11a plus MS prēmijas, kas jāmaksā smieklīgs 80 £ par to .. I bet tikai kā 0,1% cilvēku, kas pērk tas tiešām IR 802.11a tīkla ..
|
|||
|
|||
|
Varbūt drīz varu, bet šobrīd es nevaru diemžēl.
Ir trešā persona bezvadu adapteriem, kas pastāv, bet tie nav tik labi. |