![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oto problem.
Konsola Xbox 360 nie obsługuje systemu plików NTFS (wat?), To jednak wsparcia Mac system plików ... HTF, HTS albo coś ... Znalazłem coś o nazwie MacDrive, Ale co mnie naprawdę próbuje dowiedzieć się, jeśli ten program może konwertować moim HDD bez utraty moje dane? Pamiętam, że jakiś system plików konwersji dozwolone, ale nie mogę zapamiętać, które ... mogą być fałszywe pamięci (a format jest zawsze wymagany) Bo jeśli mam do formatu .... potem nie mogłem zrobić, ponieważ mam około 350GB danych na temat nie mogę przenieść gdziekolwiek indziej ... My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie będzie można to zrobić bez sformatowania dysku twardego, więc jeśli tego opcji dla następnie .. you're out opcji .. Brak zainteresowania, czemu pomóc anyway .. 150GB z Xbox (jeśli Elite lub zakupione oddzielne) i można przesyłać pliki multimedialne z komputera PC lub synchronizować .. Ja po prostu nie widzą tego, co dobre to zrobić?
|
| |||
| |||
| Cytat:
Dodatkowo, przy użyciu zewnętrznego HDD jest tylko, że dla mnie dużo łatwiejsze. Mam już całą kolekcję muzyki posortowane na różne sposoby ... dlaczego przejść kłopotów że MS pozwoliłaby mi przejść? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy nie przeniesienie wszystkich danych gdzieś indziej, format, a następnie umieścić dane z powrotem?
| |||
| |||
| Cytat:
Ich karta sieci bezprzewodowej jest tylko jednym, pozwala na używanie, jako 802.11a plus premia MS's one za śmieszne £ 80 za to .. Założę tylko 0,1% osób, które kupują go ACTUALLY HAVE A 802.11a sieci ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Być może wkrótce mogę, ale teraz nie mogę, niestety. Istnieją trzeciej bezprzewodowych adapterów obecnie istnieją, ale nie działają dobrze. |