mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Reply

Thread Tools
Old 12 mai 2008, 10:35
MJM
Grupul de donator

Aici e problema.
Xbox 360 nu are suport pentru NTFS (WAT?), Acesta nu acceptă toate acestea, sistemul de fişiere Mac-uri ... HTF, HTS sau ceva de genul ...
Am găsit ceva numit MacDrive, Dar ceea ce am încercat cu adevărat să dau seama este dacă acest program poate converti HDD meu, fără a pierde datele mele?
Imi amintesc ca un fel de conversie de fişiere de sistem a permis-o, dar nu îmi amintesc ce ... poate fi o memorie de fals (şi un format este întotdeauna necesar)

Pentru că dacă am să format .... atunci nu am putut face, deoarece am despre 350GB de date pe acolo nu se pot muta în altă parte ...

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 4 octombrie 2008, 06:09
Grupul de donator

Nu veţi fi în stare să facă fără reformatarea hard discul, astfel încât în cazul în care opţiunile pentru tine, atunci .. al tău 'afară de opţiuni ..

Din interes, de ce ar ajuta oricum .. 150GB cu Xbox (în cazul în care Elite sau cumpărate separat) şi puteţi transfera fişiere media de pe PC sau sync it .. Eu doar nu a vedea ce bine acest lucru ar face?

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 octombrie 2008, 19:31
MJM
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Nu veţi fi în stare să facă fără reformatarea hard discul, astfel încât în cazul în care opţiunile pentru tine, atunci .. al tău 'afară de opţiuni ..

Din interes, de ce ar ajuta oricum .. 150GB cu Xbox (în cazul în care Elite sau cumpărate separat) şi puteţi transfera fişiere media de pe PC sau sync it .. Eu doar nu a vedea ce bine acest lucru ar face?
Ai uitat la ceea ce ei o taxă pentru acest drept HDD? Cred că este două-trei ori valoarea reală.
In plus, folosind un HDD extern este doar că mult mai uşor pentru mine. Am deja colectia mea întregi de muzică sortate în diverse moduri ... de ce trec prin hassle ca statele membre ar face-mi trece prin?
Old 5 octombrie 2008, 01:23
Grupul de donator

Nu puteţi transfera toate datele de altă parte, formatul, apoi pune datele de spate?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 5 octombrie 2008, 08:00
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de MJM View Post
Ai uitat la ceea ce ei o taxă pentru acest drept HDD? Cred că este două-trei ori valoarea reală.
Da, ei a face că, cu toate accesoriile Xbox ...

Adaptor lor fără fir este singura care vă permite să utilizaţi, fiind 802.11a plus prima de MS lui au percepe o ridicol £ 80 pentru el ..

Pun pariu ca doar 0,1% din oameni care cumpara de fapt au o 802.11a reţea ..
Old 7 octombrie 2008, 10:43
MJM
Grupul de donator

Poate în curând pot, dar acum nu pot, din pacate.

Exista adaptoare de terţe părţi fără fir, acolo, dar acestea nu funcţionează, de asemenea.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.