![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aici e problema.
Xbox 360 nu are suport pentru NTFS (WAT?), Acesta nu acceptă toate acestea, sistemul de fişiere Mac-uri ... HTF, HTS sau ceva de genul ... Am găsit ceva numit MacDrive, Dar ceea ce am încercat cu adevărat să dau seama este dacă acest program poate converti HDD meu, fără a pierde datele mele? Imi amintesc ca un fel de conversie de fişiere de sistem a permis-o, dar nu îmi amintesc ce ... poate fi o memorie de fals (şi un format este întotdeauna necesar) Pentru că dacă am să format .... atunci nu am putut face, deoarece am despre 350GB de date pe acolo nu se pot muta în altă parte ... Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu veţi fi în stare să facă fără reformatarea hard discul, astfel încât în cazul în care opţiunile pentru tine, atunci .. al tău 'afară de opţiuni ..
Din interes, de ce ar ajuta oricum .. 150GB cu Xbox (în cazul în care Elite sau cumpărate separat) şi puteţi transfera fişiere media de pe PC sau sync it .. Eu doar nu a vedea ce bine acest lucru ar face?
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In plus, folosind un HDD extern este doar că mult mai uşor pentru mine. Am deja colectia mea întregi de muzică sortate în diverse moduri ... de ce trec prin hassle ca statele membre ar face-mi trece prin? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu puteţi transfera toate datele de altă parte, formatul, apoi pune datele de spate?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adaptor lor fără fir este singura care vă permite să utilizaţi, fiind 802.11a plus prima de MS lui au percepe o ridicol £ 80 pentru el .. Pun pariu ca doar 0,1% din oameni care cumpara de fapt au o 802.11a reţea ..
|
|||
|
|||
|
Poate în curând pot, dar acum nu pot, din pacate.
Exista adaptoare de terţe părţi fără fir, acolo, dar acestea nu funcţionează, de asemenea. |