![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu je problém.
Xbox 360 nepodporuje NTFS (čo?), Je však na Macích podporu súborového systému ... HTF, HTS, alebo tak niečo ... Našiel som niečo, s názvom MacDrive, Ale čo som naozaj snaží prísť na to, ak je tento program môže previesť môj HDD, bez toho, aby stratili svoje údaje? Pamätám si, že nejaký systém súborov konverzií je povolené, ale nemůžu vzpomenout, ktorá ... môžu byť falošné pamäte (a formát je vždy vyžadované) Pretože keď som na formát .... potom som sa nemohol urobiť, pretože som asi 350gb dat na tu som sa nemôže pohybovať kdekoľvek inde ... Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebudete môcť to urobiť bez preformátovania pevného disku, takže v prípade, že voľby pre vás potom .. ste mimo možnosti .. Mimo záujem, prečo by to pomôže tak ako tak .. 150gigabajt s Xbox (ak Elite alebo kúpil samostatný) a môžete prenášať multimediálne súbory z PC alebo synchronizácia .. Len nie sú vidieť, ako dobré by to urobil?
|
| |||
| |||
| Citácia:
Plus, pomocou externé HDD je len, že oveľa jednoduchšie pre mňa. Já už mám celú hudobnú zbierku triediť rôznymi spôsobmi ... prečo ísť na problém, že MS by mě prejsť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Umíš previesť všetky dáta niekam inam, formát, potom dal dáta späť?
| |||
| |||
| Citácia:
Ich bezdrôtový adaptér je jediná umožňuje použitie, pričom 802.11a MS plus prémie, ktoré sa účtujú absurdné 80 libier za to .. Stavím sa, že len ako 0,1% ľudí, ktorí nakupujú to vlastne jedno 802.11a siete ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Možno čoskoro můžu, ale teď nemůžu, bohužiaľ. Existuje treťou stranou bezdrôtové adaptéry tam vonku, ale nefungujú dobre. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant pripojenie k bezdrôtovej po re-format | jamie2k8 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 14. februára 2009 17:41 |
| Akýkoľvek iný spôsob formáte PC? | blubla | Operačné systémy Windows | 5 | 28. január 2008 15:46 |
| Formát notebooku hdd | paul6671 | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 4. novembra 2007 13:56 |
| I formáte raz týždenne;) | phoeniximportersuk | Všeobecné Software Chat | 2 | 11. September 2007 17:52 |
| Windows XP nainštalovať alebo formáte? | yvonnet | Operačné systémy Windows | 63 | 18. júl 2007 07:46 |
| Thread Tools | |
| |