![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ево питање.
Ксбокс 360 не подрзава НТФС-(Уат)?, Али га подржава Мац система датотека ... ХТФ, ХТС или нешто ... Нашао сам нешто што се зове МацДриве, Али оно што ја заиста покушавам да схватим, ако се овај програм може да конвертује мој ХДД-без да изгубим податке? Сећам се да је нека врста конверзије система датотека је дозвољено, али не могу да се сетим која ... може бити лажно меморије (и формат је увек потребно) Јер ако морам да формату .... тада нисам могао то учинити, јер имам око 350ГБ података о тамо не можете да преместите негде другде ... Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Нећете бити у стању да то уради без поновног форматирања чврстог диска, тако да ако је опција за вас онда .. ти си од опција .. Од интереса, зашто би то свакако помоћи .. 150ГБ са Ксбокс конзоле (ако елите или купио посебно) и можете да преносите медијске датотеке из рачунара или синх је .. Ја једноставно не видим шта би то добро урадио?
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Плус, користећи екстерни ХДД-само да је много лакше за мене. Већ сам целу моју колекцију музике сортирани на разне начине ... зашто ићи кроз муке које МС би ме да идем преко? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете да пренесе све податке негде другде, формата, а затим ставити податке назад?
| |||
| |||
| Куоте:
Њихова бежични адаптер је само то вам омогућава да користите, као 802.11а, плус МС је премије наплаћују смешан £ 80 за њу .. Кладим се да бих само 0,1% људи који то купују ствари су 802.11а мрежа ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Можда је пре могу, али сада не могу, нажалост. Постоје трећој бежичне адаптере тамо, али они не раде као добро. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лицемјерје повезати на бежичну након ре-формат | јамие2к8 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 14 фебруар 2009 17:41 |
| Било који други начин да се формат ПЦ? | блубла | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 28 јануар 2008 15:46 |
| Лаптоп формат ХДД | паул6671 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 4 новембар 2007 13:56 |
| Сам формат једном недељно;) | пхоениксимпортерсук | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 11. сеп 2007 17:52 |
| Уиндоус КСП инсталира или формат? | ывоннет | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 63 | 18. јула 2007 07:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |