менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Формат жорсткого диска, щоб формат (HTF або такі)

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 травня 2008, 10:35
MJM
Донор групи

Default Формат жорсткого диска, щоб формат (HTF або такі)

Ось питання.
Xbox 360 не підтримує NTFS (Wat?), Він однак підтримки системи Маков файл ... ХТФ, HTS або щось ...
Я знайшов те, що називається MacDrive, Але що я дійсно намагався з'ясувати це, якщо ця програма може конвертувати мій жорсткий диск без втрати мої дані?
Я пам'ятаю, що якесь перетворення файлів система дозволила йому, але я не пам'ятаю, який ... може бути помилковою пам'яті (і формат не завжди обов'язково)

Бо якщо я маю на формат .... тоді я не міг цього зробити, оскільки я про 350GB даних там я не можу рухатися в іншому місці ...

Моя система: Toshiba Satellite A200-28P

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo T8100
Материнська плата:
Mobile Intel PM965 Express для мобільних ПК
ОЗУ:
1024 + 2048MB DDR2 667
Графічна карта (и):
ATI HD 2600 XT
Звукова карта:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Жорсткий диск (и):
200GB 5400rpm
Оптичний привід (и):
DVD Super Multi
Діло / PSU:
Satellite A200 серії
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Intel 4965AGN
Монітор (и):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Операційна система (и):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 4 жовтня 2008, 06:09
Донор групи

Ви не зможете зробити це без переформатування жорсткого диска, так що якщо що варіанти для вас то .. Ви з варіантів ..

З інтересу, то чому б це в будь-якому випадку допоможе .. 150GB з Xbox (якщо еліти або купити окремо), і ви можете передавати мультимедійні файли з ПК або синхронізувати його .. Я просто не бачу, що це буде хороший робити?
Old 4 жовтня 2008, 19:31
MJM
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав 4D (Fordy (Форд) Оллі View Post
Ви не зможете зробити це без переформатування жорсткого диска, так що якщо що варіанти для вас то .. Ви з варіантів ..

З інтересу, то чому б це в будь-якому випадку допоможе .. 150GB з Xbox (якщо еліти або купити окремо), і ви можете передавати мультимедійні файли з ПК або синхронізувати його .. Я просто не бачу, що це буде хороший робити?
Ви дивилися на те, що вони стягують за це право HDD? Я думаю, це два-три рази фактичної вартості.
Крім того, за допомогою зовнішнього HDD Просто набагато легше для мене. У мене вже є ціла колекція музики, впорядковані по-різному ... Чому пройти через клопоту, що МС зробить мені пройти?
Old 5 жовтня 2008, 01:23
Донор групи

Невже ви не маєте права передавати всі дані в іншому місці, формат, потім помістити дані назад?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 08:00
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав MJM View Post
Ви дивилися на те, що вони стягують за це право HDD? Я думаю, це два-три рази фактичної вартості.
Та вони, що робити з усім Xbox аксесуари ...

Їх бездротовим адаптером є єдиним Він дозволяє використовувати, будучи 802.11a плюс премія MS, вони стягують смішні £ 80 для неї ..

Б'юся об заклад, як тільки 0,1% людей, які купують його насправді мають .. мереж 802.11a
Old 7 жовтня 2008, 10:43
MJM
Донор групи

Може бути, скоро я можу, але зараз я не можу, на жаль.

Є третя сторона бездротові адаптери там, але вони не працюють також.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нахиляє підключатися до бездротових після повторного формат jamie2k8 Мережа, Модеми & VoIP 2 14 лютого 2009 17:41
Будь-який інший спосіб форматування ПК? blubla Операційні системи Windows 5 28 січня 2008 15:46
Формат HDD ноутбука paul6671 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 4 листопада 2007 13:56
Я формату один раз на тиждень;) phoeniximportersuk General Software чат 2 11 вересня 2007 17:52
Windows XP Instal чи формат? yvonnet Операційні системи Windows 63 18 липня 2007 07:46
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.