![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ось питання.
Xbox 360 не підтримує NTFS (Wat?), Він однак підтримки системи Маков файл ... ХТФ, HTS або щось ... Я знайшов те, що називається MacDrive, Але що я дійсно намагався з'ясувати це, якщо ця програма може конвертувати мій жорсткий диск без втрати мої дані? Я пам'ятаю, що якесь перетворення файлів система дозволила йому, але я не пам'ятаю, який ... може бути помилковою пам'яті (і формат не завжди обов'язково) Бо якщо я маю на формат .... тоді я не міг цього зробити, оскільки я про 350GB даних там я не можу рухатися в іншому місці ... Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ви не зможете зробити це без переформатування жорсткого диска, так що якщо що варіанти для вас то .. Ви з варіантів .. З інтересу, то чому б це в будь-якому випадку допоможе .. 150GB з Xbox (якщо еліти або купити окремо), і ви можете передавати мультимедійні файли з ПК або синхронізувати його .. Я просто не бачу, що це буде хороший робити?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Крім того, за допомогою зовнішнього HDD Просто набагато легше для мене. У мене вже є ціла колекція музики, впорядковані по-різному ... Чому пройти через клопоту, що МС зробить мені пройти? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Невже ви не маєте права передавати всі дані в іншому місці, формат, потім помістити дані назад?
| |||
| |||
| Цитата:
Їх бездротовим адаптером є єдиним Він дозволяє використовувати, будучи 802.11a плюс премія MS, вони стягують смішні £ 80 для неї .. Б'юся об заклад, як тільки 0,1% людей, які купують його насправді мають .. мереж 802.11a
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Може бути, скоро я можу, але зараз я не можу, на жаль. Є третя сторона бездротові адаптери там, але вони не працюють також. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє підключатися до бездротових після повторного формат | jamie2k8 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 14 лютого 2009 17:41 |
| Будь-який інший спосіб форматування ПК? | blubla | Операційні системи Windows | 5 | 28 січня 2008 15:46 |
| Формат HDD ноутбука | paul6671 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 4 листопада 2007 13:56 |
| Я формату один раз на тиждень;) | phoeniximportersuk | General Software чат | 2 | 11 вересня 2007 17:52 |
| Windows XP Instal чи формат? | yvonnet | Операційні системи Windows | 63 | 18 липня 2007 07:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |