менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Безкоштовні High-End HDD Перевірка / ремонт / відновлення даних програмного забезпечення

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 липня 2009, 19:54
Нові члени групи

Default Безкоштовні High-End HDD Перевірка / ремонт / відновлення даних програмного забезпечення

Ok привет я шукаю для деяких реальних високої перевірити вільний кінець HDD / ремонту / відновлення даних програмного забезпечення, щоб допомогти в деяких проектах може хто-небудь мені допомогти, будь ласка sharewear буде ОК просто хочемо, щоб він High End Stuff I завдяки банди знаю, що ви не дозволите мене
Old 1 липня 2009, 20:23
Модератор групи

Default Безкоштовні High-End HDD Перевірка / ремонт / відновлення даних програмного забезпечення

Спробуйте це. UBCD4Win (безкоштовно)

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Відновлення даних? dpal General Software чат 3 Сьогодні 05:51
Відновлення даних !!!!! tisesunshine General Software чат 6 4 листопада 2009 10:39
Втрати даних - Відновлення & попередження evilfantasy Знімні накопичувачі І ЗМІ 6 23 березня 2008 18:54
Будь-яке швидке безкоштовне програмне забезпечення по відновленню даних? jameslee07 General Software чат 1 27 вересня 2007 10:11
Відновлення даних? sfxhewitt General Software чат 10 31 серпня 2007 08:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.