![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Тай |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. The Gimp може да направи всичко, което може да Photoshop само той е свободен. Друг е кривата на обучение, но ако вече сте запознати с П. П. би трябвало да можете да го вземете сравнително бързо. |
|
| |||
| |||
| много ^ _ ^ продължава психичното търсене на решение, но никога не навсякъде Тай отново. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| аз съм като Gimp липсва филтри
| |||
| |||
| тъй като аз арго намирам ми PS CD ще хубав много опитвам всичко, което има същите резултати: ( |
|
| |||
| |||
| Се премества в Ню темата, тъй като това е продължение на настолни компютри. Не мога лично (все още), но аз съм виждал хората толкова добър в работата си с Gimp и с PS. Има ръководства и тя е имала няколко промени през последните няколко месеца. Става все по-добре. |
|
| |||
| |||
| наистина повечето Linux потребители използват Gimp, тъй като тя е с отворен код и се предлага с повечето дистрибуции's Намерих е трудно да се движите и да се използват, но си добър свободен алтернатива към PS |
|
| |||
| |||
| Вярно е, различен кривата на обучение, която може да бъде трудно. Ето един добър сайт, за да научи повече за него. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| изтеглени Gimp, когато ми даде линк и аз дори не започнете да го използвате до днес, гледани няколко клипа на нея и тук ми е начинаещи снимки Преди / След Преди ![]() След ![]() Само няколко отстранява дефекти на кожата около носа и брадичката, промяна на цвета на очите, косата, ноктите и пръстите. Досега съм установил, че то да бъде малко по-объркващо да се започне с PS, но след това също толкова добър. Ами аз съм на разстояние, за да гледате още няколко Tuts на младост ^ _ ^ |