![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| ty |
|
| |||
| |||
| Žádný problém. Gimp umí vše, co Photoshop může jen je to zdarma. Je to různé vzdělávací křivky, ale pokud jste již obeznámeni s PS, měli byste být schopni zvednout to poměrně rychle. |
|
| |||
| |||
| skvělé ^ _ ^ probíhá duševní hledat řešení, ale nikdy jsem nikde ty znovu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont like gimp mu chybí filtry
| |||
| |||
| protože já dotírat nález má ps cd il do značné míry zkusit všechno, co má stejné výsledky: ( |
|
| |||
| |||
| Přestěhoval do nové vlákno, protože to je OT z počítačů. Nemohu osobně (zatím), ale viděl jsem, jak lidé dělají dobrou práci s Gimpem jako u PS. Existují návody a má více aktualizací v posledních několika měsících. Je to stále lepší. |
|
| |||
| |||
| linux skutečně většina uživatelů používat gimp, jak je open source a je dodáván s většinou distro i těžko orientovat a využívat, ale jeho dobrou alternativou k volné ps |
|
| |||
| |||
| Faktem je, že různé vzdělávací křivka, která může být obtížné. Zde je dobré místo pro dozvědět více o tom. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| stáhnout Gimp, když jste mi dal link a já to ani začít používat až do dnes, sledoval několik videí na něm, a tady je moje začátečníky obrázky před / po Před ![]() Po ![]() Jen několik odstraněny vady slupky kolem nosu a brady, změnil barvu oči, vlasy a nehty. Zatím jsem zjistil, že je trochu matoucí, pak začít s PS, ale stejně dobré. No já jsem pryč sledovat několik Tuts na youtube ^ _ ^ |