![]() |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| TY |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Gimp μπορεί να κάνει ό, τι Photoshop μπορεί παρά να είναι δωρεάν. Είναι μια διαφορετική καμπύλη μάθησης αλλά αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το PS θα πρέπει να είναι σε θέση να το πάρει αρκετά γρήγορα. |
|
| |||
| |||
| μεγάλη ^ _ ^ συνεχίζεται εδώ και ψυχική αναζήτηση για μια λύση αλλά δεν πήρε ποτέ πουθενά ty πάλι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont like the gimp στερείται φίλτρα
| |||
| |||
| δεδομένου ότι λοξοτομώ το εύρημα ps μου cd Θα προσπαθήσω λίγο πολύ κάτι που έχει τα ίδια αποτελέσματα: ( |
|
| |||
| |||
| Μεταφέρθηκε στο νέο νήμα αφού αυτό είναι Ο.Τ. από την επιφάνεια εργασίας. Δεν μπορώ προσωπικά (ακόμη), αλλά έχω δει ανθρώπους που κάνουν καλή δουλειά του με το Gimp και με PS. Υπάρχουν tutorials και αυτό είχε πολλές ενημερωμένες εκδόσεις κατά τους τελευταίους μήνες. Είναι βελτιώνεται. |
|
| |||
| |||
| Πράγματι οι περισσότεροι χρήστες του Linux χρησιμοποιούν gimp, όπως είναι open source και έρχεται με τα περισσότερα distro για Μου ήταν δύσκολο να πλοηγηθεί και να χρησιμοποιήσει, αλλά μια καλή της δωρεάν εναλλακτική λύση για ps |
|
| |||
| |||
| Αλήθεια, μια διαφορετική καμπύλη μάθησης που μπορεί να είναι δύσκολη. Εδώ είναι μια καλή τοποθεσία για να μάθετε περισσότερα για αυτό. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| κατέβασα Gimp όταν μου δώσατε τη σύνδεση και δεν είχα καν αρχίσει να τον χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα, παρακολούθησαν μερικά βίντεο σχετικά με αυτό και εδώ για αρχάριους φωτογραφίες μου Πριν / Μετά Πριν ![]() Μετά ![]() Απλά απομακρυνθεί μερικά ελαττώματα του δέρματος γύρω από τη μύτη και το πηγούνι, αλλάξει το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά της, και τα νύχια δάχτυλο. Μέχρι τώρα έχω βρεθεί να είναι λίγο πιο σύγχυση για να ξεκινήσει στη συνέχεια με το PS, αλλά εξίσου καλό. Καλά είμαι μακριά για να δείτε μερικές ακόμα tuts στο youtube ^ _ ^ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όποιος Μάρκα Υπάρχει Ίδια GIMP Βούρτσες; | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 6 | 29 Μαρ 2009 09:28 |
| Ακόμη ένα GIMP Tut Από Kano * Windows * Μόνο | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 5 | 23 Μαρ 2009 16:36 |
| Χειραγώγηση 'ρευστοποιώ «Με Gimp. | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 8 | 2η Νοεμβρίου 2008 15:22 |
| Gimp 2,4; | KanoakaVirus | Multimedia & Codecs | 1 | 15 Μαΐου 2008 03:48 |
| PS3 Ημερομηνία Συζήτηση | Conred | PC & Console Gaming | 4 | 21 Οκτ 2006 09:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |