![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| tima |
|
| |||
| |||
| Nema problema. Širit se može učiniti sve što može samo Photoshop je besplatno. Radi se o različitim Krivulja učenja ali ako ste već upoznati s PS i trebali biste biti u mogućnosti to podići prilično brzo. |
|
| |||
| |||
| velik ^ _ ^ prolazi mentalnom traže rješenje, ali nikada nije dobio bilo tima ponovo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont poput širit to nema filtera
| |||
| |||
| jer ja licemjerje naći moj ps cd il ljepušan velik dio probati sve što se ima isti rezultat: ( |
|
| |||
| |||
| Preselila u novi thread jer je ovo OT s računalima. Ne mogu osobno (još), ali vidio sam ljude kako dobro rade s širit kao sa PS. Postoje tutoriali i ima je više nadopune u zadnjih nekoliko mjeseci. Svoj 'uzimajući bolji. |
|
| |||
| |||
| štoviše većina linux korisnici koriste širit, kao što je to open source i dolazi s većinom distro's Otkrio sam da je teško kretati i koristiti, ali njegova dobra besplatna alternativa ps |
|
| |||
| |||
| Istina, različite krivulje učenja koje mogu biti teške. Ovo je dobra stranica za učenje više o tome. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| preuzeto širit kad mi dali link i nisam ni početi koristiti ga do danas, gledao par videa na njoj i ovdje je moj početnike pics Prije / Poslije Prije ![]() Nakon ![]() Dovoljno je uklonjeno nekoliko blemishes kože oko nosa i brada, promjena boje njene oči, kosu i nokte prst. Do sada sam pronašao da bude malo više zbunjujuće početi sa PS, ali onda samo kao dobro. Pa sam off gledati još nekoliko dana tuts youtube ^ _ ^ |