![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| tu |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Gimp gali padaryti viską, kad Photoshop, gali tik jis yra nemokamas. Jis yra skirtingas mokymosi kreivė, bet jei jau esate susipažinę su PS reikia sugebėti pasiimti gana greitai. |
|
| |||
| |||
| Didžiosios ^ _ ^ tęsiasi psichikos ieškoti sprendimo, bet niekada nebuvo niekur tu vėl. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont like GIMP trūksta filtrus
| |||
| |||
| nes i cant find my PS CD Il beveik viską pabandyti, kad turi tuos pačius rezultatus: ( |
|
| |||
| |||
| Perkelta į naują temą, nes tai OT nuo staliniai kompiuteriai. Aš negaliu asmeniškai (kol kas), bet aš mačiau žmones, kaip daryti gerą darbo su GIMP, kaip su PS. Yra vadovėliai ir jis turėjo keletą atnaujinimus pastaruosius keletą mėnesių. Tai vis geriau. |
|
| |||
| |||
| Iš tiesų dauguma Linux vartotojai naudoti GIMP, kaip ji yra atviro kodo ir ateina su dauguma distribucijos's man buvo sunku naršyti ir naudoti, bet jos geros nemokama alternatyva PS |
|
| |||
| |||
| Tiesa, skirtingos mokymosi kreivė, kad gali būti sunku. Čia yra geras svetainę daugiau sužinoti apie ją. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| parsisiųsti Gimp, kai davė man nuorodą, ir aš net nebuvo pradėti jį naudoti iki šiandien, stebėjo keli filmai apie jį ir čia mano pradedantiesiems nuotraukų prieš ir po Prieš ![]() Po ![]() Tiesiog pašalinami keletą odos dėmės aplink nosį ir smakrą, pakeitė savo akis, plaukų spalva, ir pirštų nagai. Iki šiol mes pastebėjome, kad jis būtų šiek tiek paini pradėti tada PS, bet tik kaip geras. Well I'm off to watch keletą Tuts "YouTube ^ _ ^ |