![]() |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| ty |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Gimp var darīt visu, Photoshop var tikai tas ir bez maksas. Tas ir dažādas mācīšanās līkne, bet, ja jūs esat jau iepazinušies ar PS Jums vajadzētu būt iespējai izvēlēties tai pat diezgan ātri. |
|
| |||
| |||
| liels ^ _ ^ nu jau garīgās meklējot risinājumu, bet nekad got nekur ty again. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont kā GIMP tam trūkst filtri
| |||
| |||
| jo nevaru atrast savu ps cd il diezgan daudz mēģināt kaut ko, kas ir tādi paši rezultāti: ( |
|
| |||
| |||
| Pārcelts uz jaunu tēmu, jo šī ir OT no darbvirsmas. Es nevaru personiski (vēl), bet esmu redzējis cilvēkus darīt labus darba ar GIMP kā ar PS. Ir pamācības un tas bija vairākus atjauninājumus pēdējo mēnešu laikā. Tas kļūst labāk. |
|
| |||
| |||
| patiešām lielākā linux lietotāji izmanto GIMP, jo tas ir open source un nāk ar lielāko distro's Es, ka ir grūti orientēties un izmantot, bet tā laba bezmaksas alternatīva ps |
|
| |||
| |||
| Taisnība, dažādās mācību līkne, kas varētu būt sarežģīta. Te ir laba vieta, lai uzzina vairāk par to. http://members.home.nl/m.weisbeek/gimp/ |
|
| |||
| |||
| lejupielādēts Gimp, kad man iedeva saiti un man nebija pat sākt to lietot līdz šodien, noskatījos pāris video par to un šeit ir mana iesācējiem pics pirms / pēc Pirms ![]() Pēc ![]() Tikko izņemti daži plankumi ap deguna un zoda, mainījusies krāsa acis, matu un pirkstu nagus. Līdz šim es esmu konstatējis, ka tas ir nedaudz vairāk mulsinoši sākt ar tam PS, bet tikpat labi. Nu es esmu off skatīties vēl dažus Tuts youtube ^ _ ^ |
![]() |
|
| Bookmarks |